Horoskop

HOROSKOP ZA 9. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Ovnovi koji su bake i deke danas će uživati u društvu svojih unuka. Ostali pripadnici znaka dan će svakako ispuniti brojnim kontaktima sa najmlađima. Glavobolja.

BIK

Merkur je danas je jak, kroz poslovnu komunikaciju. Rječitiji ste da se suočite sa svim intelektualnim izazovima. Sad ste u punoj radnoj formi. Zdravlje odlično.

BLIZANCI

Osjećate se nesigurno. Vrijeme provodite pred ogledalom. Željni ste promjene , pa mislite da će vas ona na fizičkom planu zadovoljiti. Napeti ste.

RAK

Ako ste zaljubljeni , Vi o tome ćutite. Imate osjećaj da bi najbolje bilo da uzrok svoje sreće sačuvate samo za sebe. Ovaj put ste u pravu. Nesanica.

LAV

Najbolje da trenutno sve pustite da ide svojim tokom i da ništa ne uzimate previše k srcu.Situacija ne zahtijeva da se aktivirate i vi to znate. Stomak vam je osjetljiv na promjene.

DEVICA

Ponovo ste u poslovnom elementu i već se trudite da sve dovedete u red. Prezauzeti ste, ali vam je danas to jako zanimljivo. Pazite se iznenadnih povreda.

VAGA

Vi ste u nekom svom filmu isključili ste se iz spoljnih dešavanja. Okolina je pomalo iznenađena, ali vi ne osećate potrebu da objašnjavate razloge za to. Imate dovoljno elana.

ŠKORPIJA

Mogli bi imati teškoće sa svojim ukućanima. S jedne strane želite da se posvetite porodici, a sa druge vam je već svega na vrh glave. Zdravlje je dobro.

STRELAC

Počinjete da razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa. Potrudite se da nađete partnera, jer ćete u tom slučaju zaobići neke probleme u realizaciji. Jačajte volju.

JARAC

Previše ste podložni emocijama da bi vas ljudi mogli shvatiti ozbiljno. Skloni ste pretjerivanju, i tome da kinjite ljude koji to zaista ne zaslužuju. Dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA

Kreativna strana je naglašenija, pa ćete naći par dobrih rješenja za budućnost vašeg poslovanja.Moguć premor.

RIBE

Zabrinuti ste za finansijsko stanje i danas nastojite da osmislite plan troškova ili nešto što bi vam omogućilo da se nekako provučete kroz krizan period. Imate problem sa hormonima.