Horoskop

HOROSKOP ZA 10. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Nezadovoljni ste i neraspoloženi, pa ćete to istresti na nekome ko nije ni kriv ni dužan. Nastojte da se obuzdate i da ne povredite nikoga što je vama dan počeo loše. Izbacite slatkiše.

BIK

Nezadovoljni ste i to se na vama danas primjećuje. Tužni ste bez pretjeranog razloga što posebno teško pada vama dragim ljudima. Nervoza.

BLIZANCI

Prijatelji očekuju da ih pozovete kad je o roštilju ili nekom drugom vidu zabave. Ukoliko ste planirali jednodnevni odlazak u prirodu, sad je pravi trenutak. Zdravlje je solidno.

RAK

Niko srećniji od vas kad ste u mogućnosti da se posvetite nekom vidu sređivanja stvari oko vas. Ukoliko ste u mogućnosti danas se malo više okrenite sebi. Provjerite dioptriju.

LAV

Iako ste iskoristili odmor želite odlazak u prirodu i dan sa prijateljima.Ujedno ćete se osjećati spremnije za početak posla koji kod vas uvijek izazove stres. Nervoza.

DEVICA

Dan za ljubav, nemojte biti skroz iskreni, jer znate da pretjerate sa otvorenošću, da partnera zatrpate informacijama koje jesu iskrene, ali ne i prijatne. Nesanica.

VAGA

Partner je spreman da vam pruži podršku, Ali potrebno je da sami uvidite da prestanete da brinete oko svega. Premor.

ŠKORPIJA

Mogli biste dan provesti osmišljavajući kako da iznenadite partnera, ali vam se to baš i ne savjetuje, jer biste mogli neugodno da se iznenadite odbijanjem da učestvuje u vašim igricama. Budite strpljivi.

STRELAC

Dan provodite sa svojim ukućanima. Posjeta rodbini je izvjesna, ali će vam susret prijati. Porodična okupljanja su dio lijepe tradicije. Dobro se osjećate.

JARAC

Ljubav ima uticaj na Vaše raspoloženje, neko svojim manirima umije da Vas podigne u oblake ili da ispuni Vaša očekivanja. Treba vam mir.

VODOLIJA

Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, morate pribjegavati nekom malom lukavstvu ili zaobilaznim pravilima. Napeti ste.

RIBE

Nesporazumi koji Vas povremeno prate sa voljenom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Bolje uskladite razlike koje imate. Nervoza.