Horoskop

HOROSKOP ZA 11. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Stalo Vam je da ostavite pozitivan utisak i zbog toga preuveličavate svoje zahtjeve. Bez obzira na iscenirano ponašanje, dobijate podršku i neko sa simpatijama ocjenjuje Vašu pojavu ili nastup. Moguć premor.

BIK

Ne možete sve držati pod budnim okom. Bolje je da planirate ljubavni susret ili zabavu u društvu voljene osobe.Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi..

BLIZANCI

Djelujete dinamično i snalažljivo pred svojom okolinom, tako da dobijate komplimente na različitim stranama. Važno je da ostavite dobar utisak na saradnike. Nemate tegoba..

RAK

Osjećate potrebu da zavedete red u poslu, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Ispravite svoje propuste, prije nego što izgubite naklonost kolega.Napeti ste.

LAV

Nema razloga da se osjećate nesigurno zbog nekih događaja ili da prikrivate istinu u susretu sa voljenom osobom. Potrudite se da pravilno objasnite svoje namjere. Prijaće Vam opuštanje i više sna.

DEVICA

Uzaludno razmišljate o nekom uzbudljivom susretu koji nije izvjestan ili o pogrešnoj osobi, koja trenutno nije u Vašem emotivnom dometu.Nervoza.

VAGA

Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće niske strasti ili želju za takmičenjem, razmislite o posljedicama nakon rivalstva.. U stresu ste.

ŠKORPIJA

Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u društvu bliske osobe, prijaće Vam. Partner očekuje više emotivne pažnje i topline..Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC

Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja koja postoje u ljubavnom životu. Izbjegavajte nepotrebna uzbuđenja ili koketiranje sa jednom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju.Prijaće Vam više sna.

JARAC

Nije Vam jasno da li se neko poigrava Vašim povjerenjem ili je po srijedi nesporazum u poslovnom dogovoru. Saradnici neće dozvoliti da trpite nepravdu.Dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA

Sad ste već smirili svoje strasti kad je riječ o poslu. Treba vam da se dobro zabavite, pa s tom idejom se bacate na organizovanje zajedničkog izlaska sa prijateljima.

RIBE

Zanimljivo je kako se volja za potpunim predavanjem poslu ukazuje samo kad osjetite mogućnost za ostvarenje nekog od vaših ciljeva.Glavobolje.