Horoskop

HOROSKOP ZA 8. SEPTEMBAR 2020.

Ovan

Vreme je za procjenu vašeg zadovoljstva poslom i ima li šanse za pomak. Odnosi sa kolegama mogu biti i bolji. Obavezali ste se danas da ćete partneru pomoći, nemojte prekršiti obećanje.

Bik 

Danas je pravi trenutak za relaksaciju i opuštanja. Završili ste skoro sve što ste naumili a ono što niste ostavite za neki drugi dan. Morate odlučiti da li vam je bitniji posao ili ljubav. Jedno od ta dva aspekta moraće da bude na drugom mjestu.

Blizanci 

Ozbiljnost je ono što drugi poštuju kod vas, ali pokažite im da imate i drugu, duhovitu stranu ličnosti. Radite na svojoj ljubavnoj vezi i gradite povjerenje postepeno. Na taj način će veza postati još jača.

Rak 

Ukoliko želite da vas drugi smatraju jakom osobom, morate i vi sami sebi smatrati jakom i snažnom osobom. Vaš partner je dosta emotivniji od vas, pružite mu podršku i djelima, a ne samo riječima.

Lav 

Poznanici misle da ste arogantni, danas je pravo vrijeme da ih uvjerite u suprotno. Organizujte manju kućnu zabavu i dobro se provedite. Danas je vrijeme za ljubav. Imate sreće u ljubavi i naćićete ono što želite. Samo idite sitnim koracima, oni su najbitniji.

Devica

Nemojte da zanemarite ono što vam kolege zameraju, oni to rade iz najbolje namjere. Možete postati bolja osoba samo ako podjednako cijenite i sebe i druge. Nemojte stavljati sebe na prvo mjesto.

Vaga 

Ovog dana vas ništa ne može spriječiti da uradite ono što ste planirali. Udružite se sa kolegama kako bi brže vidili rezultate. Ljubav za vas ne smije biti navika. Željni ste novih avantura i uzbuđenja, i uskoro možete očekivati baš to. Nemojte se zadovoljiti malim stvarima, gađajte visoko.

Škorpija

Društveni život ne smije da bude zapostavljen zato što uvijek dobro dođe upoznati nove ljude i čuti nešto novo. Na taj način se ljudi usavršavaju. Sticanjem iskustva obogaćujemo svoj život. Iako ste osjećajni, to ne volite na pokazujete tako često. Možda je danas vrijeme da pokažete i taj dio vaše ličnosti osobi koju volite.

Strelac 

Posao je ozbiljna stvar, ali danas niste baš raspoloženi za ozbiljnost. Poštujte druge da bi i drugi poštovali vas. To se može uraditi kroz neozbiljan razgovor. Ukoliko tražite novog partnera, danas ćete biti prijatno iznenađeni vijestima bliske osobe. Ali dobro razmislite o toj ponudi.

Jarac 

Biranje novog posla nije lak zadatak, ali morate početi na vrijeme da razmišljate o tome. Što više čekate, više ćete imati problema kasnije. Partner traži više poštovanja od vas i vi znate da je u pravu. Odvojite barem sat vremena danas i priuštite partneru ono što voli. Bilo da je to razgovor ili masaža.

Vodolija

Najzanimljiviji dani na poslu tek predstoje, a danas je samo početak. Očekujte nova uzbuđenja i nove poslovne zadatke. Niste raspoloženi za flert,  i na kulturan način pokušavate to da kažete svima oko sebe. Tražite nešto što u ovom trenutku nije dostupno.

Ribe

Probudili ste se svježi i orni za nove pobjede. Potrudite se da tako i ostane. Nema novih dešavanja na ljubavnom planu, prioriteti su vam neke druge stvari trenutno.