Horoskop

HOROSKOP ZA 7. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Većih problema na poslu nećete imati danas. Možete da očekujete sasvim miran i opušten dan. Pred vama su ljubavne promjene u kojima ćete uživati. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Veoma ste osjetljivi danas.

BIK

Nije vam lako da izađete na kraj sa svim poslovnim problemima, potrebna vam je nečija pomoć.Niste baš otvoreni prema voljenoj osobi i ona to primjećuje. Možete da očekujete da ćete imati neke nesuglasice u vezi. Nesanica.

BLIZANCI

Moguće je da ste se u prethodnom periodu imali dosta poslovnih problema, ali sada nastupa faza olakšanja.Polje flerta vam je dobro postavljeno i možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.Povećajte unos magnezijuma.

RAK

Očekuje vas prilika da pokažete svoje ambicije. Uspjećete da ostvarite zacrtane ciljeve. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati svoje interesovanje ka vama.Prijala bi vam masaža.

LAV

Ukoliko se bavite poslovima vezanim za komunikaciju moguće je da ćete uspjeti da postignete značajni uspjeh. Možete da očekujete zanimljiv ljubavni susret sa osobom koju poznajete već neko vrijeme. Prijala bi vam šetnja.

DEVICA

Očekuje vas povoljan period za ostvarenje poslovnog napredovanja. Sudbina je na vašoj strani i ako se bavite privatnim poslom.Pred vama je odličan dan za novo poznanstvo koje za vas može da bude značajno.Zdravlje je dobro.

VAGA

Možete da očekujete razrješenje kada je u pitanju vaše polje posla. Imaćete dosta sreće na ovom planu. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo u kojem ćete uživati. Moguće je da se radi o avanturi. Stabilno stanje na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete imati priliku da napredujete kada je u pitanju polje posla. Očekuju vas nove prilike i mogućnosti.Očekuje vas flert sa osobom koja će vam pokazati da je spremna za ozbiljniju vezu. Bešika vam je osjetljiva.

STRELAC

Oslanjate se na svoje saradnike i spremni ste da pokažete inicijativu za pokretanje novih projekata.Voljena osoba pokazuje da je spremna da vaša veza napreduje, a na vama je da odlučite da li želite isto.Dobro se osjećate.

JARAC

Imate neke važne poslovne dogovore u planu. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.Možete da očekujete dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je odličan period za ljubav. Pad imuniteta.

 VODOLIJA

Nećete imati previše posla i obaveza tokom ovog dana. Imaćete priliku da se malo odmorite.Možete da se nadate susretu sa vašom simpatijom. Uskoro bi moglo da dođe do početka veze.Moguća je prolazna aritmija.

RIBE

Nova dešavanja vas očekuju, pruža vam se prilika da na poslovnom polju pravite veće promjene. Odnos sa voljenom osobom postepeno napreduje i sve ste iskreniji jedno prema drugome.Povedite računa o stomaku.