Horoskop

HOROSKOP ZA 9. JUN 2020.

OVAN

Vaš posao je stabilan i generalno ste zadovoljni stanjem koje imate na ovom planu. Spremni ste da nastavite da se trudite. Moguće je da ćete sa voljenom osobom doći do svađe danas. Povedite računa o unosu tečnosti.

BIK

Donošenje novih odluka bi vam teško pada sada. Potrebno vam je vrijeme da se odmorite od svega. Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da će voljena osoba predložiti zajednicu i brak. Nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

Jako ste motivisani i na poslovnom polju i spremni ste da uložite maksimum truda u svoje poslovne zadatke. Danas vas očekuje zanimljiv susret sa novim udvaračem koji će pokazati dosta interesovanja. Zdravlje je odlično.

RAK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima koje vam idu na ruku. Danas vas očekuje prilika da uđete u novu emotivnu vezu koja će zadovoljiti vaše emotivne potrebe. Puni ste energije!

LAV

Očekuje vas povoljna prilika za poslovno napredovanje. Možete da očekujete dobar odnos sa nadređenima. Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati zanimljivu i strastvenu komunikaciju. Problemi sa bešikom.

DEVICA

Moguće je da sa saradnicima imate probleme. Poslovne okolnosti vam sada ne idu na ruku. Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom i sa kojom imate povremenu komunikaciju. Osjetljivi su vam sinusi.

VAGA

Pokretanje novog projekata na poslovnom polju vas zanima sada. Posvećeni ste svom poslovnom polju. Vaš odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude na neki način promjenljiv i nestabilan. Pazite na ishranu.

ŠKORPIJA

Očekuje vas nepovoljan period. Izbjegavajte bilo kakvo rizikovanje na poslovnom polju. Moguće je da vam se dopada osoba koja pokazuje određenu distancu u komunikaciji sa vama. Provjerite svoju dioptriju.

STRELAC

Važno je da se potrudite da budete ozbiljno posvećeni svom poslu kako bi ostvarili ciljeve koje imate. Na polju emocija vas očekuju iznenađenja koja mogu da vam donesu radost i sreću. Prijao bi vam odmor.

JARAC

Danas ćete dobiti pomoć koja vam je potrebna kako biste uspjeli da završite sve poslovne obaveze. Pokušavate da nađete hrabrost. Nije vam lako da otvoreno pokažete osjećanja. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Nije vam lako da ostvarite svoje ciljeve. Ako ste bez posla, moguće je da tražite bilo kakvu priliku. Voljena osoba pokazuje svoja iskrena osjećanja u odnosu sa vama i srećni ste jer ste zajedno. Povećajte unos vode.

RIBE

Odluke koje sada budete donijeli mogu da obilježe vaše polje karijere u budućnosti. Ako se brinete oko odnosa koji imate sa voljenom osobom- možete da očekujete olakšanje. Sve vam kreće na bolje. Manji problemi sa pritiskom.