Horoskop

HOROSKOP ZA 8. JUN 2020.

OVAN

Tokom današnjeg dana ćete uspjeti da riješite manje nedoumice i nesuglasice koje ste imali na poslu prije. Zbog rasprava sa osobom do koje vam je stalo dolazite do prekida i udaljavanja. Problemi zbog slabog imuniteta.

BIK

Danas ćete imati dosta sreće na polju posla, pa ćete bez problema ostvariti svoje ciljeve. Vaša očekivanja u ljubavi vas dovode do razočarenja. Na polju emocija niste baš srećni sada. Nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

Budite spremni na promjene na poslu. Važno je da očekujete i neke preokrete koje niste imali u vidu. Svađe sa voljenom osobom vam unose nemir. Ponekad vam se čini da je raskid riješenje. Grudni koš vam je osjetljiv.

RAK

Mnogo toga ne ide onako kako ste željeli i zamislili na poslu. Osjećate opterećenje. Danas ćete imati priliku da sretnete novog poznanika koji će vam jako prijati. Sinusi su vam osjetljivi. Pazite na zdravlje.

LAV

Pred vama je dan koji donosi šansu da na poslu naučite nešto novo iz tuđih ali i svojih grešaka. Spremni ste da donesete važne ljubavne odluke. Očekuje vas period koji je povoljan i za brak. Problemi sa štitnom žlezdom.

DEVICA

Danas vam je nepovoljan dan za posao, pa se čuvajte. Izbjegavajte bilo kakve veće promjene. Neophodno je da se posvetite donošenju novih odluka kako bi na ljubavnom polju ostvarili poboljšanje. Moguć je nizak pritisak.

VAGA

Zabrinuti ste za svoj posao, koji vam sve više predstavlja neizvjesnost i opterećenje. Moguće je da ste skloni tome da sa voljenom osobom ulazite u konflikte i da dižete tenziju. Potrebne su vam promjene. Moguća je nesanica.

ŠKORPIJA

Nećete biti pretjerano zadovoljni okolnostima kada je u pitanju posao. Stvari se ne odvijaju po planu sada. Ukoliko imate priliku za novo ljubavno poznanstvo, treba da je iskoristite. Nervni sistem vam je osjetljiv.

STRELAC

Očekuju vas manji nesporazumi u odnosu sa nadređenima. Povoljan je period za promjenu posla. Nema novih dešavanja na polju emocija kod vas danas. Izbjegavajte svađe sa partnerom ako ste u braku. Leđa su vam osjetljiva.

JARAC

Previše očekujete na ovom polju. Moguće je da niste zadovoljni ishodom obavljenog posla. Osjećate da postoji doza neiskrenosti prema vama od strane partnera i niste zadovoljni zbog toga. Izbjegavajte alkohol.

VODOLIJA

Očekuju vas problemi koje možete da riješite ako budete upotrijebili svoju kreativnost. Stidljivi ste  prema voljenoj osobi pa ne možete lako da pokažete svoja osjećanja. Osjećate da ste se udaljili. Urogenitalni trakt vam je osjetljiv.

RIBE

Moguće je da ćete neko vrijeme stagnirati. Trenutno vam vlada sporiji period na ovom polju. Posvećeni ste voljenoj osobi koja vam uzvraća lijepim emocijama. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Skloni ste alergijama.