Horoskop

HOROSKOP ZA 9. JUL 2020.

OVAN

Moguće je da ćete uspjeti da rijeơite poslovne probleme iz prethodnog perioda i da ćete se zbog toga osjećati jako dobro. Vaơa ljubomora će vam doneti nemire i krizu u braku. Čuvajte probavni trakt, pazite na ishranu.

BIK

Ukoliko ste očekivali pokretanje nekog novog posla, danaơnji dan vam je jako povoljan za to. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi sa kojom imate puno zajedničkih interesovanja. Mogući problemi sa bubrezima.

BLIZANCI

Moguće je da nećete imati priliku da sve svoje poslove zavrĆĄite onda kada je to za vas predviđeno. Dosadno vam je na ovom polju jer ste sami. PriĆŸeljkujete početak nove emotivne veze. Povećajte unos vitamina.

RAK

Ne biste trebali da se brinete jer ćete rijeĆĄiti probleme koji vas trenutno muče na polju posla.Ukoliko ste slobodni, moĆŸete da očekujete zanimljiv susret koji će vas emotivno pokrenuti. Prijaće vam bavljenje sportom.

LAV

MoĆŸete da očekujete da ćete uspjeti da stabilizujete finansijsku situaciju. DanaĆĄnji dan vam je povoljan za posao. Spremni ste da se posvetite komunikaciji sa osobom koja vam se dopada i da je osvojite. Povedite računa o beĆĄici.

DEVICA

Pred vama je povoljan period za promjene na polju posla kao i za sklapanje neke nove poslovne saradnje. Spremni ste da otvorenije pokaĆŸete svoje interesovanje ka početku veze sa osobom koja vam se dopada. Nervoza vas prati.

VAGA

RjeĆĄenje problema vam dolazi brĆŸe nego ĆĄto očekujete. Uspjećete da preokrenete poslovna deĆĄavanja u pozitivnom pravcu. Osjećanja koja gajite prema svojoj simpatiji treba i da pokaĆŸete. Pazite na svoje srce.

Ć KORPIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati neke probleme na polju posla. Biće vam potrebna pomoć saradnika. Imate utisak da su stvari sa voljenom osobom krenule nizbrdo i ne znate na koji način da se postavite. Osjetljiva beơika.

STRELAC

Moguće je da ćete biti skloni pravljenju greĆĄaka na polju posla danas i da imate manjak koncentracije. MoĆŸete da očekujete da će vaĆĄ odnos sa osobom do koje vam je stalo krenuti u boljem smjeru. Prolazna glavobolja.

JARAC

Potrudite se da svoje troĆĄkove smanjite i da se bolje organizujete kada je u pitanju vaĆĄe polje finansija. Iako sa voljenom osobom imate dobar odnos, osjećate da vam u emotivnom smislu neĆĄto fali. Pazite na ĆĄtitnu ĆŸlijezdu.

VODOLIJA

Danas bi bilo najbolje da se potrudite oko organizacije budućih poslova koji za vas mogu biti prilično vaĆŸni. Očekuje vas period u kojem ćete ozbiljnije razmiĆĄljati o prekidu emotivme veze. Moguća je ukočenost.

RIBE

Moguće je da ćete uspjeti da sklopite novu poslovnu saradnju sa osobom sa kojom ste do sada već imali neki oblik poslovanja. Bilo bi dobro da date sebi vremena da razmislite o osjećanjima. Tegobe vezane za krvotok.