Horoskop

HOROSKOP ZA 9. JUL 2020.

OVAN

Moguće je da ćete uspjeti da riješite poslovne probleme iz prethodnog perioda i da ćete se zbog toga osjećati jako dobro. Vaša ljubomora će vam doneti nemire i krizu u braku. Čuvajte probavni trakt, pazite na ishranu.

BIK

Ukoliko ste očekivali pokretanje nekog novog posla, današnji dan vam je jako povoljan za to. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi sa kojom imate puno zajedničkih interesovanja. Mogući problemi sa bubrezima.

BLIZANCI

Moguće je da nećete imati priliku da sve svoje poslove završite onda kada je to za vas predviđeno. Dosadno vam je na ovom polju jer ste sami. Priželjkujete početak nove emotivne veze. Povećajte unos vitamina.

RAK

Ne biste trebali da se brinete jer ćete riješiti probleme koji vas trenutno muče na polju posla.Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljiv susret koji će vas emotivno pokrenuti. Prijaće vam bavljenje sportom.

LAV

Možete da očekujete da ćete uspjeti da stabilizujete finansijsku situaciju. Današnji dan vam je povoljan za posao. Spremni ste da se posvetite komunikaciji sa osobom koja vam se dopada i da je osvojite. Povedite računa o bešici.

DEVICA

Pred vama je povoljan period za promjene na polju posla kao i za sklapanje neke nove poslovne saradnje. Spremni ste da otvorenije pokažete svoje interesovanje ka početku veze sa osobom koja vam se dopada. Nervoza vas prati.

VAGA

Rješenje problema vam dolazi brže nego što očekujete. Uspjećete da preokrenete poslovna dešavanja u pozitivnom pravcu. Osjećanja koja gajite prema svojoj simpatiji treba i da pokažete. Pazite na svoje srce.

ŠKORPIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati neke probleme na polju posla. Biće vam potrebna pomoć saradnika. Imate utisak da su stvari sa voljenom osobom krenule nizbrdo i ne znate na koji način da se postavite. Osjetljiva bešika.

STRELAC

Moguće je da ćete biti skloni pravljenju grešaka na polju posla danas i da imate manjak koncentracije. Možete da očekujete da će vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo krenuti u boljem smjeru. Prolazna glavobolja.

JARAC

Potrudite se da svoje troškove smanjite i da se bolje organizujete kada je u pitanju vaše polje finansija. Iako sa voljenom osobom imate dobar odnos, osjećate da vam u emotivnom smislu nešto fali. Pazite na štitnu žlijezdu.

VODOLIJA

Danas bi bilo najbolje da se potrudite oko organizacije budućih poslova koji za vas mogu biti prilično važni. Očekuje vas period u kojem ćete ozbiljnije razmišljati o prekidu emotivme veze. Moguća je ukočenost.

RIBE

Moguće je da ćete uspjeti da sklopite novu poslovnu saradnju sa osobom sa kojom ste do sada već imali neki oblik poslovanja. Bilo bi dobro da date sebi vremena da razmislite o osjećanjima. Tegobe vezane za krvotok.