Horoskop

HOROSKOP ZA 8. JUL 2020.

OVAN

Moguće je da već razmišljate o promjeni posla. Imate utisak da stagnirate ako ste predugo na istom poslu. Voljena osoba vam je pokazala da ima iskrena osjećanja prema vama. Čuvajte urinarni trakt.

BIK

Očekuje vas sklapanje novog dogovora na poslovnom polju. Dolazi vam šansa za poboljšanje zarade. Ukoliko ste planirali brak, očekuje vas povoljan period da odredite datum vjenčanja. Sklonost ka stomačnim tegobama.

BLIZANCI

Radite na tome da na polju posla izgradite imidž koji vam može obezbjediti uspjeh i dobre poslovne kontakte. Potrebno vam je novo poznanstvo. Imate utisak da sa bivšim partnerom više nemate šta da tražite. Pad imuniteta.

RAK

Možete da očekujete veoma opušten dan na ovom polju. Dosta toga se rješava sada nekako samo od sebe. Pred vama je povoljan dan za ljubav i za nova poznanstva. Imate puno samopouzdanja. Odlično zdravlje.

LAV

Ako se bavite privatnim poslom, današnji dan vam donosi neka otežanja i prepreke koje niste očekivali. Očekuje vas povoljan dan za ljubav ako imate partnera. moguće je da ćete otvorenije pokazivati osjećanja. Problemi sa varenjem.

DEVICA

Današnji dan vam donosi dosta pozitivne energije za posao. Možete da ostvarite neke kratkoročnije ciljeve. Polje flerta vam se aktivira u ovom periodu i osjećate da ste sada spremni za poznanstva. Izbjegavajte alkohol.

VAGA

Možete da očekujete priliku da na polju posla ostvarite napredovanje i poboljšanje. Imate jasno definisane ciljeve kada je u pitanju ljubav. Pred vama je povoljan period za odnos sa partnerom. Osjetljiv je predio vrata.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete biti nezainteresovani za promjenu posla iako imate sada neke nove ponude. Današnji dan je povoljan ako ste u dužoj vezi, mogli bi da se odlučite za početak zajedničkog života. Problemi sa nervima.

STRELAC

Nije povoljan dan za posao. Imaćete probleme koji će početi da vas na neki način opterećuju više nego obično. Očekujete susret sa osobom koja će pokazati da ima veoma ozbiljne namjere sa vama. Problemi sa alergijama.

JARAC

Važna dešavanja i odluke vam dolaze. Pred vama je povoljan dan da rješavate poteškoće na ovom polju. Preko prijatelja ostvarujete nova ljubavna poznanstva koja vam mogu donijeti uzbuđenje u život. Dobro se osjećate danas.

VODOLIJA

Bićete zadovoljni promjenama na polju posla. Imate šanse da se oprobate u nekoj sasvim novoj struci. Očekuje vas šansa da priđete osobi koja vam se dopada. Spremni ste za dobre ljubavne promjene. Povedite računa o zubima.

RIBE

Pred vama je dobar period za nove odluke kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete imati veliko olakšanje. I dalje niste spremni za ozbiljnu vezu i zato udaljavate trenutnog partnera od sebe. Zdravlje vam je dobro.