Horoskop

HOROSKOP ZA 7. JUL 2020.

OVAN

Moguće su promjene na radnom mjestu kod vas. Budite spremni da pokažete prilagodiljivost. Razmišljate o prekidu veze koja više ne ispunjava vaše emotivne potrebe. Nije vam povoljan period za ljubav. Odmarajte se.

BIK

Na polju posla vlada mirno stanje i zadovoljni ste. Tokom današnjeg dana nećete imati veće prepreke. Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite novo poznanstvo koje će vas emotivno pokrenuti. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Neće vam biti lako da ostvarite sve ono što želite. Sada nije momenat da sami pokušavate sve da riješite. Odluka koju budete donijeli po pitanju veze sa partnerom bi mogla da promjeni vašu ljubavnu budućnost. Pad imuniteta.

RAK

Možete da očekujete da tokom današnjeg dana nećete imati preveliki broj obaveza i da će vam posao biti na drugom mestu. Spremni ste da planirate zajedničku budućnost sa partnerom. Mogući problemi sa alergijama.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete imati šanse da se dese razne promjene. Poslovna situacija vam je nestabilno prikazana. Veza sa osobom koja vas zanima može povremeno da bude puna tenzija. Problemi vezani za krvotok.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da postignete sve ono što ste zacrtali na poslovnom polju. Planirate putovanje sa voljenom osobom. Spremni ste za lijepe zajedničke trenutke u kojima ćete uživati. Razmišljate o dijeti.

VAGA

Vaš posao trenutno ne ispunjava sve vaše kriterijume, pa sada ozbiljnije razmišljate o prelasku na drugo radno mjesto. Moguće je da preispitujete odnos koji imate sa voljenom osobom. Povedite računa o očima.

ŠKORPIJA

Postoji mogućnost da ostvarite novu poslovnu saradnju. U narednom periodu ćete biti posvećeni svojim obavezama. Sa voljenom osobom imate krizu i svađe koje vas na neki način opterećuju. Problemi sa probavom.

STRELAC

Očekuje vas period koji može da vam donese neke oscilacije kada je u pitanju vaše polje zarade. Osjećate veoma jaku povezanost sa partnerom i smatrate da ste konačno pronašli svoju srodnu dušu. Potrebno vam je opuštanje.

JARAC

Da biste uspjeli da ostvarite sve svoje ciljeve na poslovnom polju, potrebno je da budete aktivniji u njihovom pokretanju. Ne osjećate se dovoljno opušteno pored partnera i imate pad samopouzdanja. Moguća je glavobolja.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana vas očekuje rješavanje poslovne situacije koja vas je brinula neko duže vrijeme. Današnji dan je povoljan za novu ljubav. Možete da očekujete lijep početak veze. Povećajte unos magnezijuma.

RIBE

Uspjeli ste da ostvarite svoje planove kada je u pitanju posao i generalno ste zadovoljni. Osjećate da ste spremni da se posvetite nekom novom poznanstvu i da malo pokrenete svoj ljubavni život. Moguća je manja ukočenost.