Horoskop

HOROSKOP ZA 10. JUL 2020.

OVAN

Napredovanje bi moglo da vam se ponudi na poslovnom polju iako sada niste očekivali tako nešto. Postajete zatvoreniji prema voljenoj osobi koja od vas očekuje sasvim suprotan pristup. Zglobovi su vam osjetljivi.

BIK

Potrudite se da budete dovoljno posvećeni svom poslu ako želite da ostvarite zadate ciljeve. Iako je voljena osoba pokazala da želi nešto ozbiljnije sa vama vi jednostavno niste sigurni u to. Kičma vam je osjetljiva.

BLIZANCI

Moguće je da ćete konačno riješiti neki problem. Poslovna situacija vam postepeno ide na bolje u narednom periodu. Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa novim simpatičnim poznanikom. Zdravlje vam je solidno.

RAK

Neočekivani preokreti na polju posla mogu da vam donesu priliku za poboljšanje zarade. Bićete zadovoljni. Ako otvoreno pokažete partneru svoje probleme i nesigurnosti, on će vam pokazati razumijevanje. Izbjegavajte unos masne hrane.

LAV

Ovo je vrijeme u kojem treba da se posvetite donošenju nekih ozbiljnijih poslovnih odluka. U vaš život ulazi nova osoba koja će pokazati da je spremna za ozbiljnu vezu. Dolazi vam povoljan period za ljubav. Prijaće vam odmaranje.

DEVICA

Danas je moguće poslovno napredovanje ili neka nova, dobra prilika koja će vam donijeti sreću. Polako se zbližavate sa osobom do koje vam je stalo i pokazujete joj da ste spremni za ozbiljniju vezu. Odlično ste raspoloženi danas!

VAGA

U ovom periodu se vraćate starim poslovnim dogovorima koji su vam u prošlosti bili značajni. Sadašnji partner vam je posvećen, imate otvorenu komunikaciju i zadovoljni ste vašim odnosom. Pazite na ishranu.

ŠKORPIJA

Otvaraju vam se nove mogućnosti. Spremni ste da istražite svoje potencijale i da se oprobate u novom poslu. Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada, sasvim otvoreno i bez ustezanja. Nemate zdravstvene probleme.

STRELAC

Današnji dan vam je jako povoljan i možete da očekujete da ćete ostvariti dobar odnos sa poslovnim saradnicima. Trenutno ste u potrazi za partnerom koji će vam odgovarati. Mogući su problemi sa zubima.

JARAC

Danas imate mogućnost da se odmorite od posla. Očekuje vas faza u kojoj nećete biti pretjerano zauzeti. Pokušajte malo da spustite gard i da nađete kompromis u odnosu sa bračnim partnerom. Nizak pritisak vas muči.

VODOLIJA

Da biste uspjeli da ostvarite svoje poslovne ciljeve u narednom periodu potrebno je da pokažete mudrost i strpljenje. Postoji osoba koja će vam pokazati da je spremna za nova ljubavna dešavanja. Hronično ste iscrpljeni.

RIBE

Probleme ćete riješiti lako. Poslovno polje vam je danas odlično prikazano, pa nećete imati razlog da se brinete. Uskoro vas očekuje početak veze sa osobom koja bi mogla da bude vaša srodna duša. Nemate zdravstvenih problema.