Horoskop

HOROSKOP ZA 7. OKTOBAR 2020.

OVAN

Zadovoljni ste prilivom finansija. One vam daju podstrek potreban za rješavanje poslovnih problema. Imate želju da se opustite i uživate u društvu partnerke, ali je ona suviše nervozna. Zdravlje je solidno.

BIK

Očekuje vas iznenadni trošak koji će malo da vas izbaci iz koloseka, jer ga uopšte niste planirali. Pred slobodnim Bikovima je novo poznanstvo koje ima potencijal da preraste u stabilnu vezu. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Mentalno ste vrlo aktivni. Pravite grandiozne poslovne planove, ali ih ne otkrivate drugima još uvek. Provodite vreme upoznajući bolje simpatiju. Ono što saznajete jako vam se dopada. Zdravlje je odlično.

RAK

Prilično ste komunikativni i prilagodljivi. Zajednički projekat sa strancima je u punom zamahu. Pasivni ste na emotivnom polju tako da nema nikakvih dešavanja. Na polju zdravlja mogući su problemi sa žuči.

LAV

Prilično ste ambiciozni i u planu vam je početak poslovne saradnje sa inostranim saradnicima. Emotivni ste neispunjeni i priželjkujete da uđete u novu vezu. Kada je zdravlje u pitanju mogući je bol u donjem dijelu leđa.

DEVICA

Nezadovoljni ste komunikacijom sa kolegama. Smeta vam što druga strana ne želi da prizna dobre strane vaših ideja. Bračna partnerka primjećuje da ste razdražljivi, pa vam se sklanja sa puta. Jako ste nervozni.

VAGA

Ukoliko ste privatnik puni optimizma pravite dugoročne poslovne planove. Vage u braku imaju utisak da partner nije u potpunosti posvećen njihovoj zajednici. Zdravlje je zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA

Poslovni pregovori neće ići glatko. Dosta ste kruti i ne želite da činite ustupke. Ukoliko ste u braku zadovoljni ste odnosom sa partnerkom. Zdravlje nije najbolje. Osjećate se malaksalo i prijao bi vam odmor.

STRELAC

Ukoliko ste privatnik razmišljate o pokretanje paralelne poslovne djelatnosti. Strelci u braku uživaju u vremenu provedenom sa partnerkom. Reagujete prilično impulsivno, pa je neophodan oprez u saobraćaju.

JARAC

Komunikacija vam je slaba tačka. Nikako da nađete zajednički jezik sa kolegama. Takve probleme nemate u odnosu sa simpatijom. Prija vam opuštena atmosfera i nenametljiva pažnja druge strane. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Pokušavate da poboljšate saradnju sa kolegom, ali ne uspjevate u tome. Ukoliko ste u vezi jako ste nervozni i potrebna vam je sitnica da planete. Zdravlje nije najbolje prikazano i najveći problem je razdražljivost.

RIBE

Ribe su prilično prilagodljive i diplomatične tako da bez ikakvog otpora prihvataju promjene na poslu. Ukoliko su u braku biće zabrinuti za partnerku. Dotična je prilično neopuštena pa će pokušati da joj dignu raspoloženje. Zdravlje je dobro.