Horoskop

HOROSKOP ZA 8. OKTOBAR 2020.

OVAN

Neraspoloženi ste zbog nestabilne finansijske situacije. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa po pitanju promjene statusa. Što se tiče zdravlja glava je prilično osjetljiva.

BIK

Spojili ste korisno i lijepo. Raspoloženi ste za komunikaciju i obaveze vam ne padaju teško. Sa koleginicom neobavezno flertujete i uživate u opuštenoj poslovnoj atmosferi. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Posao vam ne ide od ruke. Poslovni planovi koje ste sa puno žara planirali padaju u vodu. Neophodna vam je podrška partnerke, pa slobodno vrijeme provodite sa njom. Što se tiče zdravlja skloni ste promjenama raspoloženja.

RAK

Uporni ste, samouvjereni i ambiciozni. Uspjevate da odradite poslovne obaveze do kraja na iznenađenje kolega. Bračna situacija je druga priča. Imate utisak da odnos stagnira duži vremenski period. Osjećate se tromo.

LAV

Planovi vezani za saradnju sa strancima se ne odvijaju kako vi želite, ali ne odustajete od svog plana. Bračna partnerka je prilično neraspoložena, pa joj nudite pomoć i podršku. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa bubrezima.

DEVICA

Žurite da odradite što prije što više poslovnih obaveza. U toj žurbi pravite manje greške koje naknadno ispravljate. Emotivna sfera vam nije prioritetna. U kontaktu ste sa osobom koju još uvek analizirate. Grlo je osjetljivo.

VAGA

Vaš šarm i inteligencija su u punom sjaju i donose rezultate. Ponuda koje ste poslali stranim saradnicima je prihvaćena. Potrebna vam je pažnja partnera, a on vam je vrlo rado pruža. Zdravlje je odlično.

ŠKORPIJA

Vi ste odavno nezadovoljni situacijom na poslu, ali danas nadređena osoba upućuje reči neodobravanja u vezi vaših loših rezultata. Emotivno ste ispunjeni. Partnerka vas mazi, pazi i podržava. Što se tiče zdravlja čuvajte sinuse.

STRELAC

Ambiciozni ste i uspješni. Prija vam što kolege i nadređeni primjećuju i poštuju vaše zalaganje. Emotivno ste ispunjeni. Partnerka vas odlično poznaje i zna kada vam šta treba. Što se tiče zdravlja sasvim je solidno.

JARAC

Prijaju vam reči pohvale od strane kolega i nadređenih. To vam daje podstrek da budete još bolji. Čeka vas razgovor sa bračnom partnerkom. Ona ima utisak da zapostavljate porodicu na uštrb posla. Moguća je prolazna glavobolja.

VODOLIJA

Na poslu je situacija opuštena pa odlučujete da se posvetite obavezama koje ste gurali u stranu. Uživate u komunikaciji sa partnerkom. Njen pogled na mnoge stvari vam otvara nove vidike. Zdravlje je solidno.

RIBE

Prilično ste prilagodljivi i dobro se snalazite u komunikaciji sa novim poslovnim saradnicima. Slobodno vrijeme provodite sa partnerkom u opuštenoj atmosferi. To je ono što vam najviše treba. Zdravlje je stabilno.