Horoskop

HOROSKOP ZA 6. OKTOBAR 2020.

OVAN

Nezadovoljni ste poslovnom dinamikom. Posao se odvija mnogo sporije u odnosu na vaša očekivanja. U socijalnom smislu ste neaktivni, pa vam je isti takav i ljubavni život. Kada je zdravlje u pitanju raspoloženje varira.

BIK

Zadovoljni ste prilivom finansija, a to je vama najbolji motiv za rad. Kada je ljubav u pitanju očekuje vas novo poznanstvo. Imate utisak da ćete se sa drugom osobom složiti i maksimalno uživati. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Uspostavljate komunikaciju sa strancima. Zadovoljni ste, jer se ispostavlja da imate slične poslovne ciljeve. Bračna partnerka je nervozna i pokušavate da saznate uzrok neraspoloženja i da je opustite. Zdravlje je stabilno.

RAK

Niste zadovoljni radom jednog kolege. Dajete mu još malo vremena da vidite da li će doći do progresa ili ne. Emotivno ste nezadovoljni. Imate naglašenu potrebu za ljubavlju i vezom, a niko vam se ne dopada. Zdravlje je solidno.

LAV

Dobijate poslovnu ponudu koja vam djeluje nezadovoljavajuće. Očekivali ste više, pa je bez oklijevanja odbijate. Partnerka se osjeća zapostavljeno, jer vam je posao na prvom mjestu. Što se tiče zdravlja oči su umorne.

DEVICA

Prilično ste ambiciozni. Ukoliko ste privatnik razmatrate ideju da otpočnete još jedan biznis. Kod slobodnih Devica nema promjena emotivnog statusa i to im ne smeta. Kada je zdravlje u pitanju skloni ste nerviranju.

VAGA

Ukoliko ste privatnik očekuje vas dobijanje nove poslovne ponude vezane za zajedničku saradnju. Niste zadovoljni ponašanjem partnera u smislu da vam smeta što niste u centru njegove pažnje. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Ukoliko ste privatnik bićete nezadovoljni situacijom na poslu. Posao se ne razvija, a samim tim i finansije su nezadovoljavajuće. Ukoliko ste u vezi u potpunosti ste zadovoljni njome. Kada je zdravlje u pitanju imunitet nije najbolji.

STRELAC

Fokusirani ste na finansije. Prednost dajete obavezama koje donose novac. Emotivno ste fokusirani na prošlost i žao vam je zbog nekih ishitrenih, nepromišljenih postupaka. Kada je zdravlje u pitanju kosti su osjetljive.

JARAC

Nezadovoljni ste finansijama. Ma koliko truda ulagali u posao, to vam se ne vraća kroz adekvatan finansijski priliv. Ukoliko ste slobodni vreme provodite sa simpatijom. Što se tiče zdravlja prilično ste tromi.

VODOLIJA

Odnosi među saradnicima su prilično dinamični i osjećate potrebu da se umješate i smirite situaciju. Ukoliko ste slobodni vaš status ostaje nepromijenjen. Kada je zdravlje u pitanju možete očekivati skok pritiska.

RIBE

Nadređena osoba vas poziva na razgovor da provjeri da li ste na istoj poslovnoj liniji. Ukoliko ste u vezi partnerka će biti prilično razdražljiva, a vi ćete osjećati dužnost da pokušate da je opustite. Zdravlje je solidno.