Horoskop

HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR 2020.

OVAN

Prekidate saradnju sa saradnikom čijim radom ste već neko vrijeme nezadovoljni. Niste oduševljeni ponašanjem partnerke, ali ne želite da se raspravljate sa njom oko toga. Kada je zdravlje u pitanju prilično ste razdražljivi.

BIK

Zadovoljni ste stabilnom finansijskom situacijom. Priliv novca vas motiviše da budete još vrijedniji. Odličan je dan za novo poznanstvo. Konačno upoznajete osobu koja vas intrigira i koju želite bolje da upoznate. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Konačno završavate projekat koji vam je oduzeo ne samo puno vremena, nego i nerava. Uživate u društvu osobe koja je nedavno ušla u vaš život. Zadovoljni ste kako odnos napreduje. Zdravlje je stabilno.

RAK

Radnu nedjelju započinjene prilično samouvjereni i riješeni da konačno prevaziđete poslovne probleme. Imate pozitivan odnos prema vezi i vjerujete da će vremenom da bude još bolja. Zdravlje je zadovoljavajuće.

LAV

Ambiciozni ste i u potrazi za poslom na kom ćete moći da se afirmišete, poželjno je javno, ali u isto vrijeme i da dobro zaradite. Imate potrebu za partnerkom, ali ne uspjevate da nađete adekvatnu osobu. Osjećate se dobro.

DEVICA

Radna nedjelja počinje prilično dramatično. Ulazite u sukob sa kolegom zbog različitog pogleda na poslovne ideje. Emotivno ste zadovoljni i gledate da što više vremena provedete sa partnerkom. Nervi su prilično osjetljivi.

VAGA

Komunikativni ste, kooperativni i raspoloženi za uspostavljanje poslovne saradnje. Iznenadni susret sa nekada bliskom osobom podsjeća vas na neka lijepa stara vremena. Vodite računa o ishrani prvenstveno iz estetskih razloga.

ŠKORPIJA

Pred vama su konačno rezultati rada i jako ste ponosni na njih. Upoznajete novu osobu i intuicija vam govori da je ovo prava osoba za vas. Zdravlje nije najbolje. Osjećate nedostatak energije i potreban vam je odmor.

STRELAC

Puni ste pozitivni energije i radnu nedjelju zapocinjete sa željom da završite poslovne planove u što kraćem vremenskom roku. Ukoliko ste u braku zadovoljni ste odnosom sa partnerkom. Čuvajte se slučajnih povreda.

JARAC

Nesigurni ste. Finansije vam daju osjećaj stabilnosti, a problem je što ih nema u dovoljnoj mjeri. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerkom i dolazi do svađe kojom ništa ne rješavate. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Radna nedjelja počinje neslavno. U afektu prekidate poslovnu saradnju sa dugogodišnjim saradnikom. Niste zadovoljni odnosom sa emotivnom partnerkom i prebacujete joj štošta. Što se tiče zdravlja jako ste razdražljivi.

RIBE

Privatnike već na samom početku radne nedelje očekuju problemi i nerviranje. Vaše neraspoloženje će osjetiti i partnerka pošto ćete biti razdražljivi i skloni svađama. Što se tiče zdravlja nervi su vam previše osjetljivi.