Horoskop

HOROSKOP ZA 4. OKTOBAR 2020.

OVAN

Umjesto da odmarate razmišljate o problemima na poslu i pravite nove poslovne planove kojima bi riješili probleme. Uživate u ljubavi i razmeni nježnosti sa partnerkom. Prija vam odmor i opušteni ste.

BIK

Zadovoljni ste kako je protekla prethodna nedjelja. Što se tiče iduće nedjelje planirate da nastavite istim tempom. Uživate u vremenu provedenom sa partnerkom. Opušteni ste i postoji opasnost da pretjerate sa uživanjem u hrani.

BLIZANCI

Osjećate se uspješno i nikako da zaboravite probleme sa posla. Partnerka pokušava da vam pomogne i ukazuje vam da niste samo vi odgovorni za probleme na poslu. Neopušteni ste. Prijala bi vam fizička aktivnost.

RAK

Zadovoljni ste kako je protekla prošla nedjelja i sada sa puno optimizma pravite nove planove za iduću. Ukoliko ste u braku uživate u opuštenoj atmosferi sa porodicom i sa prijateljima. Opušteni ste. Zdravlje je odlično.

LAV

Hvalite se pred drugima šta ste sve uradili na poslu i u kojoj mjeri ste bili uspješni. Partnerka je ponosna na vaš uspjeh i prilično posesivna kada ste vi u pitanju. Zadovoljni ste svojim zdravljem.

DEVICA

Imate utisak da je potrebno da se neke ideje i planovi promjene. Smeta vam nestabilna poslovna situacija. Emotivno ste zadovoljni i posvećujete svoje vrijeme partnerki. Pazite samo šta jedete. Bolje da ne isprobavate nova ili strana jela, neće vam prijati.

VAGA

Dan posvećujete sanjarenju i opuštanju. Na taj način omogućujete inspiraciji da vas obuzme. Emotivno ste ispunjeni i posvećeni voljenoj osobi. Zdravlje je solidno sem što su mogući manji problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Potreban vam je odmor, ali nikako da se opustite. Mučite sebe razmišljajući o problemima na poslu. Partner pokušava da vas opusti, ali mu vi to ne dopuštate. Fizičkom aktivnošću možete se osloboditi stresa.

STRELAC

Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Pokušavate da nađete neku falinku, ali shvatate da sve sve savršeno odradili. Uživate u društvu partnerke. Malo ste se ulijenili i osjećate nedostatak kondicije. Teško vam je da se pokrenete.

JARAC

Razmišljate o promjeni posla. Koliko vam je ta ideja privlačna sa druge strane vam je stresna. Posvećeni ste partnerki i malim pažnjama joj pokazujete koliko vam je stalo do nje. Kada je zdravlje u pitanju neopušteni ste.

VODOLIJA

Umjesto da odmaraju privatnici su zabrinuti zbog loše finansijske situacije. Bračni odnos je idealan i partnerka vam pruža podršku. Što se tiče zdravlja pritisak i nervi su osjetljivi, a problemi su vam dobro poznati.

RIBE

Razmišljate kako da unaprijedite saradnju sa strancima. Vi ste spremni za početak zajedničke saradnje, a oni je koče. Ukoliko ste u braku bračna partnerka je nervozna i sklona svađama. Zdravlje je odlično, ali postoji opasnost da pretjerate sa hranom.