Horoskop

HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR 2020.

OVAN

Tražite mišljenje drugih osoba u cilju rješavanja problema na poslu. Iako ste zadovoljni bračnim životom u mislima vam je jedna koleginica. Što se tiče zdravlja nestabilan pritisak i dalje pravi probleme.

BIK

Jako ste vrijedni i posvećeni poslu. Obraćate pažnu na sve detalje. Sa kolegama imate odličnu komunikaciju. Ukoliko ste u vezi očekuje vas ozbiljan razgovor sa partnerkom. Zdravlje je odlično, a vi se zanimate za zdrav način ishrane.

BLIZANCI

Očekuju vas problemi na poslu koje nećete uspjeti da riješite. Kako nisu prioritetni njihovo rješavanja ostavljate za drugi put. Raspoloženi ste za kućnu varijantu druženja, pa dan provodite kod kuće sa partnerkom. Zdravlje je dobro.

RAK

Optimisti se kada je posao u pitanju i pravite nove poslovne planove. Nezadovoljni ste emotivnom sferom i odlučujete da poboljšate društveni život tako da pravite planove za izlazak. Zdravlje je solidno.

LAV

Zadovoljni ste kako posao napreduje i uspješno rješavate manje probleme. Ukoliko ste u braku dan posvećujete domu i porodici. Prija vam što ste kod kuće sa najbližima. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Razmišljate o odlukama koje ste donijeli u brzini i svjesni ste da neke od njih nisu bile najbolji izbor. Ukoliko ste u braku planirate kraći izlet sa partnerkom. Što se tiče zdravlja pripazite se slučajnih povreda.

VAGA

Kreativni ste i posvećujete se kreativnim aktivnostima. Ukoliko posao nema veze sa navedenom aktivnošću prepuštate se odmoru. Ukoliko ste u vezi prilično ste napeti i ne uspjevate da riješite problem sa partnerom. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Imate utisak da su vas problemi stisli sa svih straha. Obeshrabreni ste i mislite da ih nikada nećete riješiti. Spas je u ljubavi. To je jedina oblast koja vas puni pozitivnom energijom. Što se tiče zdravlja prilično ste tromi.

STRELAC

Fokusirani ste na poslovne detalje i jako vredni. Ukoliko ste u vezi razmišljate da razgovarate sa partnerkom o problemima, ali na kraju ipak odlučujete da to ne uradite. Osjećate da vam fali fizička kondicija.

JARAC

Imate određene poslovne ideje koje uporno pokušavate da nametnete kolegama koji to odbijaju. Partnerka je neraspoložena i pokušavate da saznate šta je dovelo do toga. Zdravlje vam je odlično. Danas kuvate zdravu hranu.

VODOLIJA

Ukoliko ste privatnik očekuju vas neplanirani problemi koji će prilično da vas iznerviraju. Zbog njih čak otkazujete planirani sastanak sa partnerkom. Na polju zdravlja očekuje vas nervoza prolaznog tipa.

RIBE

Uspješni ste u poslovima u kojima je bitna komunikacija. U kontaktu sa predstavnicima medija ostavljate utisak inteligentna, kulturne i šarmantne osobe. Riba u braku su zadovoljne odnosom. Zdravlje je solidno.