Horoskop

HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2020.

OVAN

Razočarani ste što ostajete bez određenih poslovnih saradnika. Lošeg raspoloženja fokusirate se na rješavanje poslovnih problema. Očekuje vas dinamična komunikacija sa partnerkom, a moguć je i prekid veze. Čuvajte grlo.

BIK

Uspostavljate komunikaciju sa potencijalnim saradnicima i ostavljate pozitivan utisak. U opuštenoj atmosferi ostvarujete sve ciljeve. Nezainteresovani ste za vezu i to nedvosmisleno pokazujete. Obratite pažnju na unos hrane.

BLIZANCI

Imate prilično optimističan stav prema poslovnim planovima i mislite da ćete sve uspjeti da postignete. Vaša pozitivna energija ostavlja jak utisak na osobu koju upoznajete. Zdravlje je zadovoljavajuće.

RAK

Fokusirani ste na posao i radite punom parom. Imate visoka očekivanja. Socijalni život je intenzivan. Nadate se da ćete na taj način sresti potencijalnu partnerku. Što se tiče zdravlja jetra je osjetljiva.

LAV

Fokusirani ste na poslovne obaveze. Nema nikakvih teškoća tako da bez problema ostvarujete dnevni cilj. Brinu vas finansije. Dolazi do neplaniranog troška koji prilično smanjuje vaš budžet. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

U gužvi ste, ne znate šta prvo da odradite. Zbog loše organizacije pravite sitne propuste. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Partner vas razumije što vam je jako bitno. Moguća je srčana aritmija.

VAGA

Komunikativni ste i šarmantni. Na taj način postižete svoje poslovne ciljeve. Brine vas nemogućnost upoznavanja kvalitetne osobe za vezu. Imate utisak da vam prilaze pogrešne osobe. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Na poslu vas očekuje previše problema koje ne možete da riješite. Neprijatno vam je da tražite pomoć od kolega. Imate naglašenu potrebu za ljubavlju i slobodno vrijeme posvećujete partneru. Mogući su problemi sa bubrezima.

STRELAC

Imate sjajnu komunikaciju sa saradnicima. Otvoreni ste za njihove ideje i rado ih prihvatate. Prija vam porodični život i vrijeme provodite sa najmilijima. Razmišljate o proširenju porodice. Osjećate se odlično.

JARAC

Komunikacija vam nije jača strana. Saradnici ne dobijaju jasan utisak šta tačno nudite, a šta želite da postignete zajedničkom saradnjom. Voljena osoba ima potrebu da bude nasamo sa vama. Grlo je osjetljivo.

VODOLIJA

Iznenada dolazi do neplaniranih promjena poslovnih planova. Razočarani ste jer ste se dobro pripremili za sastanke. Komunikacija sa bračnim partnerom nije najbolja. Imate želju da ga kritikujete. Glava je osjetljiva.

RIBE

Neprijatno ste iznenađeni prekidom poslovne saradnje. Imate utisak da se odlično odvijala. Zaljubljeni ste, ali ipak primjećujete da vas partner u potpunosti ne podržava što vam smeta. Osjećate se umorno.