Horoskop

HOROSKOP ZA 27. OKTOBAR 2020.

OVAN

Odrađujete normalno svoje obaveze dok očekujete priliv finansija. Emotivno ste nezadovoljni. Komunikacija sa voljenom osobom je prilično neharmonična. Na polju zdravlja mogući su problemi sa reumom.

BIK

Imate maksimalno odgovoran odnos prema poslu. To se ogleda u dobrim rezultatima. Odnos sa voljenom osobom je i dalje problematičan tačnije komunikcija je prilično dinamična. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Posao se ne odvija onako kako ste zamišljali. Srećom ste uvijek puni novih ideja kojima pokušavate da riješite probleme na poslu. Emotivno ste ispunjeni i posvećujete se partneru. Zdravlje je stabilno.

RAK

Fokusirani ste na posao. Ukoliko posao ima veze sa mjestima za izlaske, odmor, obrazovanjem očekuje vas veći uspjeh. Emotivno ste nesrećni i neispunjeni. Dosta vam je samoće. Zdravlje je zadovoljavajuće.

LAV

Ambiciozni ste, vrijedni i kooperativni. Poslovni tim uspješno realizuje poslovne planove. Puni ste emotivne nade da je nova poznanica vaša buduća emotivna partnerka. Što se tiče zdravlja osjećate se dobro.

DEVICA

Previše ste kritični prema idejama kolega. Nalazite im samo mane, a nikako da vidite prednosti. Uživate u vremenu provedenim sa partnerom. On vas opušta i usrećuje. Mogući su problemi sa grlom.

VAGA

Posao se ne odvija onom brzinom kako bi željeli što vas malo destimuliše. Odnos sa partnerom je katastrofalan. Da bi izbjegli učestale svađe izbjegavate komunikaciju sa njim. Malo ste se opustiti i prepustili hrani.

ŠKORPIJA

Fokusirani ste na rješavanje poslovnih problema. Nestrpljivo čekate priliv novca, ali on danas ne stiže. Imate naglašenu potrebu za ljubavlju. Posvećujete se u potpunosti odnosu sa partnerom. Osjećate se tromo.

STRELAC

Šarmantni ste i to koristite za postizanje poslovnih ciljeva. Voljena osoba se ne osjeća najbolje. Posvećujete joj pažnju i vrijeme što joj pomaže da se osjeća bolje. Vaše zdravlje je stabilno.

JARAC

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Raspitujete se okolo gdje bi mogli da nađete novi posao. Emotivno ste prezadovoljni. Razmišljate da je brak normalni nastavak vaše veze. Zdravlje je zadovoljavajuće.

VODOLIJA

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Prija vam što se razumijete i to što imaju totalno drugačije ideje od vaših. Emotivno ste neispunjeni. Dosta vam je svađa sa partnerom. Digestivni sistem je osjetljiv.

RIBE

Imate prilično optimističan stav prema poslu. Zadajete sebi još više ciljeve. Emotivno ste ispunjeni vezom i tu ništa ne bi mijenjali. Kada je zdravlje u pitanju djelujete prilično umorno. Ono što vam treba je odmor.