Horoskop

HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR 2020.

OVAN

Imate utisak da su vaše ideje najbolje, ali da ih saradnici ne razumiju i zbog toga ne podržavaju. Imate želju da kontrolišete voljenu osobu što joj jako smeta. Mogući su problemi sa disajnim organima.

BIK

Komunikacija vam ide od ruke. Opušteni ste i duhoviti. Potencijalni partneri misli da vam predstoji uspješna saradnja. Niste zadovoljni emotivnom sferom jer drugoj strani stalno nešto smeta i stalno kritikuje. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

U slučaju bilo kakvog sudskog postupka ostavićete odličan utisak i proces preokrenuti u pozitivnom smjeru. Emotivno ste zainteresovani za osobu koja ne reaguje na vaše udvaranje. Zdravlje je stabilno.

RAK

Ponosni ste na poslovni uspjeh. Sva energija i trud koji ste uložili u posao konačno daju vidljive rezultate. Emotivna situacija je komplikovana: imate simpatiju, ali imate utisak da vas gleda kao prijatelja. Zdravlje je solidno.

LAV

Zadovoljni ste poslovnim rezultatima. Iako je uspjeh rezultat rada tima, vi ga doživljavate kao ličan. Emotivno ste nezadovoljni. Došli ste u situaciju da sa bračnom partnerkom nemate zajedničku temu za razgovor. Imunitet je slab.

DEVICA

Neslaganje sa kolegama je na vrhuncu što se manifestuje kroz konflikt. Isključivo kritikujete jedni druge. Zadovoljni ste vezom. Razmišljate da je došlo vrijeme da napravite korak dalje. Što se tiče zdravlja nervi su osjetljivi.

VAGA

Prilično ste samouvjereni i razmišljate da se poslovno osamostalite. Vage su posvećene bračnom partneru. Osjećaju se zaštićeno pored njega i to im jako prija. Zdravlje je zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA

Saradnja sa strancima konačno otpočinje. Zbog toga ste zadovoljni jer ste puno truda uložili da do nje dođe. Bračni partner ima naglašenu potrebu za bliskošću. Izlazite mu rado u susret. Osjećate se umorno.

STRELAC

Inteligencija i komunikacione sposobnosti su vaše glavno oružje koje omogućavaju da postignete novu poslovnu saradnju. U slučaju da ste slobodni ne radite ništa da promjenite svoj status. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Konkurencija pokušava da vas ubaci u svoj tim, ali vas njihova ponuda ne zanima. Emocije su vam proradile, prihvatate ih i uživate u njima, dok druga strana još uvijek nije sigurna u vašu vezu. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Komunikacija sa saradnicima nije najbolja. Imate totalno različite ciljeve koji su neuklopivi. Situacija u braku nije mnogo bolja. Imate utisak da vas partner uopšte ne razumije. Bubrezi su prilično osjetljivi.

RIBE

Nezadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Umesto očekivanog početka zajedničkog projekta oni ga odlažu. Nezadovoljni ste vezom, jer vam partner djeluje otuđeno. Mogući su problemi sa nervima.