Horoskop

HOROSKOP ZA 27. JUL 2020.

Ovan

Vidite se sa prijateljima i zabavite se. Nemate fokus za neke ozbiljne stvari, nego biste radije da se posvetite privatnom životu.

Posao vam danas nije na prvom mjestu i to je u redu.

Bik

Ako ste planirali neko usavršavanje odavno sada je vrijeme da uložite novac u to. Nemojte da se preforsirate na poslu. Mogući su povećani troškovi.

Blizanci

Moguće je zaljubljivanje, ako ste slobodni. Ako ste zauzeti, dajte sve od sebe da budete romantičniji. Neka ženska osoba može da vam da dobru vijest u vezi sa poslom.

Rak

Ne opterećujte se previše obavezama. Odradite šta možete, ali jednu po jednu obavezu. Nije bitan kvantitet, nego kvalitet obavljenog posla.

Lav

Prilično ste površni i nije vam do rada. Najbolje je da odredite prioritete i da samo to što morate završite. Bolje je nego da ne pazite i da napravite sebi veliki problem.

Devica

Vrijeme je da kupite neke nove stvari za kuću koje odavno želite. Moguća je posjeta prijatelja ili rođaka. Prilično ste napeti i nije Vam do posla.

Vaga

Lako dolazite do rješenja problema na poslu. Svi će moći da vam izađu u susret. Potrudite se da održite pozitivno raspoloženje do kraja dana.

Škorpija

Bićete zadovoljni novčanom situacijom. Lako dolazite do uspjeha. Možete dobro da sarađujete osobama koje nisu iz vašeg mjesta.

Strelac

Stavite svoje potrebe na prvo mjesto. Pomalo ste napeti. Provedite više vremena u prirodi i šetajte više.

Jarac

Niste dobro raspoloženi. Ne ide vam ništa od ruke. Pokušajte da odradite neke stvari koje stalno odlažete, a ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Budite odgovorniji.

Vodolija

Prijatelji mogu da budu od velike pomoći u vezi sa poslom. Imate dosta planova za danas, ali odredite prioritete. Ne budite haotični jer to ne dovodi do rješenja.

Ribe

Pozitivniji ste i lako dolazite do rješenja problema na poslu. Imate odličan odnos sa kolegama. Ne nervirajte se što sve možda nije savršeno odrađeno, nego je bitno da završite obaveze koje možete.