Horoskop

HOROSKOP ZA 26. JUL 2020.

OVAN

Odlično ste raspoloženi i spremni da se maksimalno posvetite poslu. Očekuje vas povoljan period za posao. Želite da sačuvate brak i da se posvetite tome da gradite odnos sa voljenom osobom. Pazite na probavu.

BIK

Nije povoljan dan za putovanja kao ni za rješavanje bilo kakve papirologije danas. Spremni ste za to da vam se nova ljubav desi. Možete da očekujete povoljan period za zaljubljivanje. Grlo vam je podložno upalama.

BLIZANCI

Pred vama je dan koji vam može donijeti nove poslovne sastanke i pregovore koji će vam biti važni. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja se nalazi u vašem bliskom okruženju uskoro se srećete. Zdravlje je odlično.

RAK

Pred vama je dan u kojem ćete uspjeti da riješite probleme na poslu. Zadovoljni ste svojim učinkom na ovom polju. Srećni ste sa vašim partnerom i vaša veza lijepo napreduje. Osjećate se voljeno. Prija vam fizička aktivnost.

LAV

Potrudite se da poradite na koncentraciji po pitanju posla. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim greškama. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam pokazati da ima iskrene i dobre namjere. Moguća je glavobolja.

DEVICA

Imate utisak da ćete na polju posla teško riješiti komplikacije koje su vam se stvorile usljed tuđe nepažnje. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je spremna da bude otvorenija u emotivnom smislu. Pazite na svoja stopala.

VAGA

Opušteni ste i vjerujete u pozitivne poslovne preokrete. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete ostvariti neko novo ljubavno poznanstvo. Bez problema sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Sada kada imate priliku da promjenite posao, osjećate dozu nostalgije prema starom radnom mjestu. Pred vama je povoljan dan za početak veze sa osobom sa kojom već neko vrijeme flertujete. Zdravlje je sve bolje.

STRELAC

Saradnja sa inostranstvom vam donosi više benefita nego što ste očekivali. Nastupa povoljan period za posao. Spremni ste da otvorite svoje srce ka novim ljubavnim mogućnostima. Puni ste pozitivne energije imate u sebi.

JARAC

Imate puno motivacije i posvećeni ste poslu. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni svojim rezultatima. Moguće je da imate neke kočnice na polju ljubavi i da vam je teško da nađete sreću. Problemi vezani za žuč.

VODOLIJA

Ukoliko danas budete sklopili neki dogovor on bi kasnije mogao da se mijenja. Partner vam je veoma posvećen i uživate u lijepom odnosu sa njim. Ljubavna strana vam je maksimalno ispunjena. Skloni ste alergijama.

RIBE

Možete da očekujete da ćete uspjeti da dođete do razriješenja situacije koja vas muči na ovom polju. Nemate povjerenje u partnera i vaša veza polako, ali sigurno dolazi do ozbiljnije krize. Povećajte unos vitamina.