Horoskop

HOROSKOP ZA 28. JUL 2020.

OVAN

Nemojte da rizikujete ni na jednom polju danas jer možete ostati oštećeni. Pogotovo izbjegavajte veća ulaganja. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koju poznajete od ranije Oči su vam osjetljive.

BIK

Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa osobom koja je rođena u znaku Lava. Zajedno dolazite do uspjeha. Moguće je da niste sigurni da li želite da ostanete u vezi u kojoj ste trenutno. Mogući problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Očekuje vas važan sastanak na kojem će se na neki način odlučivati o vašoj poslovnoj budućnosti. Moguće je da vam se dopada neka mlađa osoba. Pokušaćete da joj stavite do znanja da želite vezu. Dobro se osjećate.

RAK

Moguće je da imate neke nerazjašnjene situacije na poslovnom planu. Sada je vrijeme da se tome posvetite. Imali ste velika očekivanja i ostali razočarani. Ne treba da vjerujete pogrešnim ljudima. Problemi sa štitnom žlijezdom.

LAV

Tokom današnjeg dana sve zavisi od vas. Vaše odluke su sada ključne za rasplet poslovne situacije pred vama. Možete da se nadate lijepim dešavanjima sa osobom koju volite. Uživate u romantici. Moguća je vrtoglavica.

DEVICA

Nije pretjerano povoljan dan za nova dešavanja kada je u pitanju posao. Potrudite se da završite stare obaveze. Očekuje vas susret sa osobom koja je za vas veoma posebna i sa kojom želite više. Problemi sa nesanicom.

VAGA

Niste sigurni u odluku koju ste donijeli i počinjete da razmatrate i druge opcije. Poslovno stanje vam je nekako nedefinisano. Neka osoba koju ste nedavno upoznali uporno pokušava da vam se približi. Hronični problemi vas muče.

ŠKORPIJA

Očekuje vas veoma važan dan za poslovno polje. Potrudite se da izbjegnete pravljenje bilo kakvih grešaka. Voljena osoba vam zamjera dosta toga. Počinje period u kojem će svađe postati sve češće. Ukočeni ste.

STRELAC

Spremaju se promjene u vašem kolektivu, a vi niste sigurni kako će se to odraziti na vaše radno mjesto. Vaš hladan stav prema partneru će uskoro dovesti do raspada zajednice. Kičma vam je osjetljiva kao i leđa.

JARAC

Ukoliko ste se nadali nekoj novoj poslovnoj saradnji, bićete veoma zadovoljni ishodom današnjeg dana. Za sada niste zainteresovani za ozbiljnu vezu. Avantura koja je na pomolu. Zdravlje vam je generalno dobro.

VODOLIJA

Očekuje vas poboljšanje finansija danas. Pred vama je pozitivan dan i kada je u pitanju posao. Imate potrebu da okončate vezu koja se već neko vrijeme razvlači. Vidjeli ste i sami da ta priča ne vodi nikuda. Izbjegavajte poroke.

RIBE

Povoljan je period za neki novi posao. Ukoliko ste u potrazi za radnim mjestom, danas je vaš srećan dan! Očekuje vas početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Dobro se osjećate.