Horoskop

HOROSKOP ZA 26. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Odmarate se od poslovnih problema. Akcenat je na oblasti ljubavi. Maksimalno uživate u zajedničkom vikendu sa partnerkom. Imate želju da produžite vikend. Glava je osjetljiva, naročito sinusi.

BIK

Rekapitulirate šta ste sve odradili tokom prošle nedjelje i zadovoljni ste rezultatima. Odmarate se zasluženo. Odmarate i od ljubavnih problema u društvu porodice i prijatelja. Stomak je osjetljiv pa bi bilo dobro da pripazite na ishranu.

BLIZANCI

Još uvijek se niste distancirali od prethodne radne nedjelje pa pravite okvirni plan rada za iduću nedjelju. Odlazite sa partnerkom na vikend u prirodu i maksimalno uživate. Dobro raspoloženje vam se vraća.

RAK

Razmišljate o tome šta ste uspjeli, a šta ne da uradite tokom prošle nedjelje. Nezadovoljni ste emotivnom sferom i čeznete sa emotivnom bliskošću. Kada je zdravlje u pitanju neraspoloženi ste.

LAV

Zadovoljni ste kako ste prošli tokom prošle radne nedjelje. Pravite neke opšte nacrte u vezi poslovnih obaveza. Raspoloženi ste za druženje i sa simpatijom provodite opušten dan na otvorenom. Zdravlje vam je solidno.

DEVICA

Potreban vam je odmor od poslovnih obaveza pa se fokusirate na fizičke radove u domu. Ne odgovarate na poziv partnerke. Osjećate se bolje pošto odmor i dan bez stresa popravljaju vaše raspoloženje.

VAGA

Rekapitulirate prethodnu poslovnu nedjelju i niste zadovoljni postignutim. Gledate da se opustite, jer vam je emotivni balans bitan da bi mogli normalno da funkionišete. Zdravlje je zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA

Odmarate se od frustirajuće radne nedjelje. Zbog prethodne loše komunikacije sa partnerkom izbjegavate da je pozovete. Vikend provodite sa prijateljima. Odlazak u prirodu vam prija i puni prazne baterije.

STRELAC

Ponosni ste na sebe zbog toga šta ste sve uspjeli da uradite tokom protekle nedjelje. Partnerku doživljavate kao zahtjevnu pa je izbjegavate. Dan provodite u rekreaciji, u opuštenoj atmosferi sa prijateljima.

JARAC

Dan provodite okvirno planirajući poslovne korake tokom iduće nedjelje. Izbjegavate komunikaciju sa parterkom jer vam je potrebna samoća. Provodite dan u prirodi pokušavajući da se opustite.

VODOLIJA

Proteklu poslovnu nedjelju pokušavate da zaboravite. Slijedi vam sastanak sa partnerkom koji neće proći najbolje. Kajete se što ste inicirali sastanak. Ostatak dana pokušavate da se opustite gledajući televiziju.

RIBE

Razmišljate o proteklon nedjelji i uspjesima koji ste postigli. Više ste nego zadovoljni postignutim rezultatima. Dvoumite se da li da nazovete partnerku jer niste sigurni kako će reagovati. Zdravlje je dobro.