Horoskop

HOROSKOP ZA 27. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Pokušavate da ne mislite o poslu. Nedjelja je dan za odmor. Uživate u vremenu provedenom sa partnerkom i pitate se kako bi bilo da ozvaničite odnos. Disajni organi su prilično osjetljivi pa se pripazite ledenih napitaka.

BIK

Odbija vas svaka pomisao o obavezama, mada razmišljate o parama. Šaljete poruku partnerci da provjerite njeno raspoloženje. Pretjerujete sa ishranom što može dovesti do neprijatnosti tipa nadutosti ili bola u stomaku.

BLIZANCI

Na posao ni ne pomišljate. Uživate maksimalno u prirodi, partnerki, opuštenoj atmosferi. Sada punite baterije za iduću nedjelju. Nemate kondiciju što znači da ne treba da pretjerujete sa aktivnostima u prirodi.

RAK

Iako je neradan dan misli su vam usmjerene ka polju posla. Razmišljate koje ste poteze vukli i koji su donijeli rezultate, a koji ne. Ubi vas emotivna praznika. Priželjkujete da formirate sopstvenu porodicu. Raspoloženje je malo bolje.

LAV

Optimistični ste po pitanju posla. Jedva čekate novi dan da se bacite na obaveze. Dan provodite u kući u intenzivnoj komunikaciji sa simpatijom. Dan koristite za poboljšanje fizičke kondicije.

DEVICA

Dan posvećujete kućnim popravkama. Sve o čemu ste povremeno razmišljali sada konačno realizujete. Izbjegavate susret sa partnerkom, jer niste spremni za emotivnu dramu. Fizički i psihološki ste dobro.

VAGA

Razmišljanja o poslu vas čine depresivnom jer niste uspjeli u onome što ste planirali. Koristite dan za relaksaciju i rekreaciju. Motorika vam je slaba, pa pokušavate laganim vježbama da je podstaknete.

ŠKORPIJA

Svjesno izbjegavate svaku misao o poslovnim obavezama jer ne želite da kvarite raspoloženje. Nema komunikacije sa partnerkom i to vam ne smeta. Dan provodite u rekreaciji i relaksaciji. Osjećate se dobro.

STRELAC

Pravite poslovne planove za iduću nedjelju. Viđate se sa partnerkom, ali je ona napeta i ima prevelika očekivanja od vas. Čekate da se sastanak završi i da se posvetite fizičkim aktivnostima koje vam prijaju.

JARAC

Svjesno izbjegavate svaku pomisao o poslu. Dvoumite se da li da se javite patnerki jer niste sigurni kako bi protekla priča. Niste raspoloženi za napetu komunikaciju. Osjećate se dobro spremajući kuću.

VODOLIJA

Prija vam spavanje, slobodno vrijeme i nedostatak stresa. Izbjegavate susret s partnerkom jer vam je bitno da vam niko ne pokvari rasploženje. Osjećate se opušteno i dobro. Zaključujete da vam prija odmor.

RIBE

Puni entuzijazma pravite okvirne poslovne planove za iduću nedjelju. Uspostavljate komunikaciju sa partnerkom sa željom da prevaziđete probleme. Što se tiče zdravlja osjećate se dobro.