Horoskop

HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Polako svodite obaveze za ovu nedjelju i radujete se predstojećem vikendu. Isplanirali ste da vikend provedete sa partnerkom i unaprijed se radujete. Kada je zdravlje u pitanju neophodno je da povratite kondiciju.

BIK

Umorni ste od previše obaveza. Fokusirate se na sitne obaveze ne bi li imali utisak da ste mnogo stvari uradili. Na polju ljubavi status quo: niti se vi oglašavate, niti druga strana. Što se tiče zdravlja grlo je osjetljivo.

BLIZANCI

Jedva čekate da se radna nedjelja završi. Umorni ste od borbe i potreban vam je odmor. Pravite planove sa partnerkom o tome kako ćete provesti vikend. Glava je osjetljiva, pa pripazite prvenstveno na sinuse.

RAK

Vrijedni ste i želite da što više obaveza odradite do kraja dana odnosno radne nedjelje. Emotivno ste nezadovoljni i planirate da vikend provedete kod kuće. Pokušavate da poboljšate imunitet.

LAV

Maksimalno ste fokusirani na obaveze bez obzira što je kraj nedjelje. Razmišljate da li da zakažete susret simpatiji ili ne i ipak se odlučujete za poziv. U fizičkom smislu napetost popušta, a stiže vas umor.

DEVICA

Nestrpljivo čekate kraj radnog dana. Umorni ste, nezadovoljni i potreban vam je odmor. Izbjegavate razgovor sa partnerkom pravdajući se obavezama na poslu. Iscpljeni ste i vrijeme je da se posvetite sebi.

VAGA

Uporno pokušavate da odradite sve poslove koje ste isplanirali. Radujete se planovima vezanim za partnera. Kada je zdravlje u pitanju budite oprezni u saobraćaju i izbjegavajte brzu vožnju.

ŠKORPIJA

Jedva čekate da se završi radna nedjelja i da se nađete u miru doma svog. Partnerka ima potrebu za svađom, pa je izbjegavate. Pripazite na grlo jer bi hladni napici mogli da naprave nepotreban problem.

STRELAC

Iako je sam kraj nedjelje ulažete svoju energiju maksimalno u posao. Partnerka predlaže da vikend provedete zajedno. Osjećate se tromo i planirate da se vidite sa prijateljima i posvetite sportu tokom vikenda.

JARAC

Odrađujete poslovne obaveze očekujući da se pojave iznenadne teškoće. U odnosu sa partnerkom dolazi do zahlađenja i udaljavanja. U fizičkom smislu ste tromi i planirate da unaprijedite fizičko zdravlje.

VODOLIJA

Sa puno elana završavate radnu nedjelju i priželjkujete da iduća bude još bolja. Planirate susret sa partnerkom za koji niste sigurni da će vam prijati. Na polju zdravlja nema značajnijih dešavanja.

RIBE

Sa istom energijom odrađujete poslovne nedjelje i posljednjeg radnog dana. Emotivno ste nezadovoljni, jer ne znate kako da riješite probleme u vezi. Mogući su problemi sa pritiskom prolaznog tipa.