Horoskop

HOROSKOP ZA 24. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Pojavljuje se iznenadni trošak koji vam kvari raspoloženje. Srećom je oblast ljubavi odlično prikazana pa se punite pozitivnom energijom zahvaljujući partnerki. Kosti su prilično osjetljive. Čuvajte se preloma i povreda.

BIK

Oblast komunikacije je loše prikazana. Sa kolegama ne uspijevate da nađete zajednički jezik. Na polju ljubavi je slična situacija: niti se javljate partnerki, niti ona zove vas. Nervi su osjetljivi i prave problema u poslovnoj i privatnoj sferi.

BLIZANCI

Svjesni da treba da mijenjate sistem rada. Zbog nekih površno donijetih odluka sada stagnirae na pojedinim poslovnim projektima. Pripazite malo na motoriku: možete se sapleti, pasti, povrijediti.

RAK

Pokušavate da svoje ideje približite saradnicima, ali nailazite na zid neodobravanja. Emotivno prazni ostajete u kući i vodite duge razgovore sa prijateljima. Fizički ste se ulijenili i planirate to da promjenite.

LAV

Zajedno sa kolegama pravite novi poslovni plan, jer se stari pokazao neostvarivim. Ostavljate nejasan utisak kod simpatije. Svjesni ste da vam je kondicija nikakva i planirate da nešto uradite po tom pitanju.

DEVICA

Pokušavate da samostalno riješite probleme bez konsultacija sa kolegama što vam baš i ne ide od ruke. Razmišljate šta da kažete partnerki. Polako pripremate oproštajni govor. Napetost rješavate toplom kupkom.

VAGA

Posao se ne odvija onom brzinom kojom bi željeli i to vas brine. Partner ima utisak da je centar vašeg univerzuma i da vi malo pretjerujete. Disajni organi su osjetljivi pa je moguća bol u grlu.

ŠKORPIJA

Radni dan provodite u grču. Pokušavate da riješite nagomilane probleme, ali vam ne ide od ruke. Komunikaciju sa partnerkom smatrate nepotrebno dinamičnom. Na polju zdravlja nema promjena.

STRELAC

Energični ste i realizacija poslovnih planova se odvija baš kako ste očekivali. Partnerka je nezadovoljna, jer misli da je izbjegavate. Kada su žene u pitanju vrijeme je za redovnu kontrolu kod ginekologa.

JARAC

Poslovni put koji je planiran je odložen na prijedlog druge strane. Nesigurni ste u ljabav partnerke, jako ljubomorni i pravite nepotrebnu scenu. Fizički ste neaktivni i imate lošu kondiciju.

VODOLIJA

Konačno dan bez većih trzavica na poslu. Emotivno ste prazni i nemate snage ni za kakvo druženje. U mentalnom ste padu, neraspoloženi i imate utisak da ste upali u kolotečinu koja vas guši.

RIBE

Uspjevate da ostvarite uspjeh tamo gde drugi nisu i to vas naknadno podstiče da budete još bolji. Partnerka se distancira od vas, jer smatra da je previše forsirate. Što se tiče zdravlja zadovoljni ste istim.