Horoskop

HOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Zadovoljni ste finansijama. Stiže vam dobitak što vam popravlja raspoloženje i inspiriše vas na dalji rad. Partnerki prija vaša pažnja, ali nije sigurna da li je u pitanju faza u vezi ili će vaš pažljivo ponašanje potrajati. Vrijeme je za posjetu stomatologu.

BIK

Zračite pozitivnom energijom, jer imate utisak da sve znate i sve možete. Imate ispravan utisak da je partnerka hladna prema vama. Pripazite na glavu. Postoji mogućnost da dobijete temperaturu.

BLIZANCI

Svjesni ste da ste u prošlosti donosili brzoplete odluke koje su sada došle na naplatu. Imate naglašenu potrebu za partnerkom i insistirate da se posveti isključivo vama. Što se tiče fizičkog stanja u lošoj ste kondiciji.

RAK

Na polju poslovne komunikacije očekuju vas teškoće. Oblast ljubavi vas čini nezadovoljnim. Svjesni ste da su vaše emocije nestale i nadate se da će to partner da primeti, da ćete izbjeći razgovor o vezi. Zdravlje je solidno.

LAV

Ako ste privatnik imate utisak da ste stigli do kraja odnosno da nikad nije bilo gore. Zbog problema na poslu imate manjak samopouzdanja i u emotivnoj sferi. U psiholoskom smislu skloni ste depresiji.

DEVICA

Nezadovoljstvo poslom vas nagoni da se angažujete po pitanju traženja novog posla. Loša komunikacija sa partnerkom vas psihički ubija. Refleksi su vam slabi, bolje je da ne žurite da bi izbjegli nepotrebne probleme.

VAGA

Neplanirane teškoće usporavaju proces rada. Potrebna vam je emotivna podrška i od partnera zahtijvate da se posveti isključivo vama. Što se tiče zdravlja kosti su osjetljive i postoji mogućnost povreda.

ŠKORPIJA

Pitate se dokle ćete da ulažete sebe u posao, a da se rezultati ne vide. Čeka vas dinamičan emotivan dan zbog partnerkine nervoze i potrebe da se isprazni. Disajni organi su prilično osjetljivi.

STRELAC

Ulažete dodatan napor da bi riješili poslovne probleme i uspjevate u tome. Imate potrebu da se opustite sa društvom. Nervi su vam osjetljivi, pa opušten izlazak sa prijateljima pozitivno utiče na vaše raspoloženje.

JARAC

Sastanak za koji ste se dugo spremali biće odložen na inicijativu druge strane. Imate intenzivnu potrebu za prisustvom partnerke. Zubobolja će vas natjerati da se obratite za pomoć stomatologu.

VODOLIJA

Problemi nailaze i tamo gdje ih ne očekujete. Srećom ste inventivni, pa spašavate poslovnu situaciju. U emotivnoj sferi vlada status quo. Pričuvajte nerve, jer zbog situacije na poslu nervi su vam osjetljivi.

RIBE

Dan provodite maksimalno posvećeni poslu. Emotivna sfera vam je jako bitna pa insistirate na viđanju sa partnerkom. Što se tiče zdravlja planirate kraću šetnju ili vožnju biciklom radi održanja kondicije.