Horoskop

HOROSKOP ZA 22. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Odnos sa kolegama je nezadovoljavajući jer imate utisak da vas ne razumiju niti podržavaju. Za emotivnu stabilnost neophodan vam je kontakt sa partnerkom tako da insistirate na intenzivnom druženju. Kosti su prilično osjetljive.

BIK

Neplanirani trošak kvari raspoloženje. Srećom ste tip osobe koja uvijek ima novca u šteku. U toku je solidan poslovni dan. Ne uspjevate da riješite probleme sa partnerkom tako da se distancirate. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Pokušavate da riješite nagomilane probleme, ali bez uspjeha. Srećom je oblast ljubavi odlično prikazana, pa vam partnerka daje osjećaj smisla u životu. Pripazite na hranu, jer je eliminatorni sistem osjetljiv.

RAK

Dobro raspoloženje i radni elan su i dalje na visokom nivou. U oblasti ljubavi je mrtvo more i pesimistični ste po pitanju promjene svog emotivnog statusa. Mijenjate način ishrane i osjećate se bolje i laganije.

LAV

Inventivni ste i planirate novi pristup starim poslovnim problemima. Povoljan je dan za novo poznanstvo sa osobom koja će vas zaintrigirati. Kosti su osjetljive, naročito donji dio leđa, te su mogući bolovi.

DEVICA

Nezadovoljni ste finansijama što negativno utiče na radnu motivaciju. Razmišljate koji je najbezbolniji način za prekid veze. Kosti su prilično krhke. Treba da ih ojačate pravilnom ishranom ili nekim suplementom.

VAGA

Uporno pokušavate da kolegama predočite nov pristup obavezama, ali se one drže starog načina. Gledate da što više vremena provedete sa partnerom. Predstoje problemi sa zubima i odlazak stomatologu.

ŠKORPIJA

Na poslu vlada nervoza zbog loših poslovnih rezultata. Emotivno ste nezadovoljni. Potrebna vam je podrška i razumjevanje partnerke, ali ona to ne shvata. Moguća slučajna povreda prilikom rekreacije.

STRELAC

Radna nedelja je puna oscilacija. Neki poslovi koje ste mislili da ćete odraditi na brzinu to ne dopuštaju. Niste raspoloženi za komunikaciju i susrete sa partnerkom. Cirkulacija nije najbolja.

JARAC

Planovi se i dalje ne odvijaju kako ste zamislili. Kada su emocije u pitanju razmišljate o novoj poznanici i kako da je ponovo vidite. Na polju zdravlja hronični problemi sa leđima vam prave probleme.

VODOLIJA

Novi problemi zahtijevaju nova rješenja i vi ih nalazite. Imate potrebu da se distancirate od partnerke što ona ne prihvata na najbolje. Nervi su vam osjetljivi pa vam je neophodan odmor na kraju radnog dana.

RIBE

Riječ problemi ne postoji u vašem rječniku. Maksimalno ste posvećeni poslovnim planovima i uspješno ih realizujete. Partnerka ima utisak da pretjerujete i da joj ograničavate elementarnu slobodu. Zdravlje je solidno.