Horoskop

HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR 2020.

OVAN

Hronično ste umorni, pa se to manifestuje kroz lošu saradnju sa kolegama. Nasuprot tome, u oblasti ljubavi odlično funkcionišete zahvaljujući podršci i ljubavi koju dobijate od partnerke. Imunitet je slab i vrijeme je da nešto uradite po tom pitanju.

BIK

Priliv finansija na samom početku radne nedjelje omogućava da posao započnete prilično raspoloženi. U oblasti ljubavi se vide problemi. Očekuje vas veća svađa sa partnerkom tokom koje nećete paziti na riječi. Nervi su ugroženi.

BLIZANCI

Sumnjate u svoje sposobnosti i čak vam ni podška saradnika ne pomaže da se osjećate bolje U oblasti ljubavi situacija je drugačija: na spontan način pokazuje partnerki svoje emocije. Moguća je zubobolja.

RAK

Raspoloženi ste za posao i bukvalno se bacate na poslovne obaveze. Sa razliku od poslovne prebukirane oblasti, na polju ljubavi nema nikakvih dešavanja, čak ni nagoveštaja. Na polju zdravlja dolazi do stabilizacije.

LAV

Vaša upornost konačno donosi rezultate. Radujete se mali pomacima, jer ih doživljavate kao najavu većih promjena. Insistirate na otvorenoj komunikaciji sa partnerkom. Oči su umorne zbog stalnog gledanja u ekran.

DEVICA

Umorni ste od obaveza i poslovno demotivisani. U oblasti ljubavi nije ništa bolje. Iscrpljeni ste od nezadovoljavajuće veze i razmišljate o prekidu iste. Hronični problemi sa kostima su i dalje aktuelni.

VAGA

Ne osjećate se najbolje na poslu. Puni ste poslovnih ideja, ali ih kolege ne prihvataju. U emotivnom smislu ste zadovoljni i tu se kompenzujete zbog situacije na poslu. Na polju zdravlja su prisutni hronični problemi.

ŠKORPIJA

Pred vama je problematičan dan u kome ne uspjevate da odradite planirane poslovne obaveze. Nezadovoljni ste ljubavnom sferom zbog ponašanja partnerke. Na polju zdravlja prisutni su hronični problemi.

STRELAC

Puni ste energije i spremno se suočavate sa poslovnim obavezama. Ne postoji emotivno interesovanje ni za jednu osobu. Mogući su problemi sa pritiskom, pa je poželjno da izbjegavate nerviranje.

JARAC

Već na samom početku nedjelje očekuju vas problemi na poslu. Povoljan je dan za novo poznanstvo sa osobom koja će vas odmah šarmirati. Bilo bi dobro da povede računa o ishrani i dizanju imuniteta na taj način.

VODOLIJA

Na samom početku poslovne nedjelje očekuju vas teškoće koje ćete uspjeti da riješite. Niste raspoloženi za nova poznanstva i dan provodite kod kuće. Mogući su problemi sa pritiskom, pa je i bolje što ste kod kuće.

RIBE

Puni ste energije, vrijedni i radnu nedelju započinjete puni optimizma. Imate jasno postavljene ciljeve. Vaš odnos prema partnerci je suviše posjednički i to joj smeta. Što se tiče zdravlja pred vama je solidan dan.