Horoskop

HOROSKOP ZA 25. JUN 2020.

OVAN

Očekuje vas naporan dan za posao. Morate da poradite na koncentraciji kako ne bi pravili greške. Spremni ste za nova poznanstva i opušteni ste. Imate mnogo samopouzdanja i zračite šarmom i pozitivnom energijom. Zdravlje je dobro.

BIK

Sve ukazuje na to da ćete poslom generalno biti zadovoljni tokom današnjeg dana. Neočekivani preokreti u komunikaciji sa voljenom osobom mogu da dovedu do tenzija i svađa. Imate puno energije u sebi.

BLIZANCI

Manje prepreke će vam pomoći da steknete više iskustva na ovom polju. Posvetite se učenju. Poznanstvo koje vam dolazi danas bi moglo veoma lako da vas odvede do nove emotivne veze. Osjetljiv urogenitalni trakt.

RAK

Možete da se nadate poboljšanju odnosa sa kolegama i nadređenima danas. Zadovoljni ste poslovnom situacijom. Niste sigurni kako da se postavite prema osobi koja vam se dopada. Izbjegavajte masnu hranu.

LAV

Možete da se nadate prilično povoljnom danu u kojem će vam prijati da malo odmorite od napetog perioda i obaveza. Pred vama je nova veza. Sa partnerom u kojeg ste se zaljubili se lijepo slažete. Problemi sa nesanicom.

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je povoljan period.uspjećete da ostvarite uvećanje profita. Želite više od drugarstva sa osobom koja vam se dopada, ali ne znate kako da joj pokažete osjećanja. Solidno zdravlje.

VAGA

Danas možete imati nova dešavanja na poslu. Važno je da se dobro organizujete kako bi sve postigli na vrijeme. Moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti u vašoj ljubavnoj vezi. Partnera muči ljubomora. Mijenjajte loše navike.

ŠKORPIJA

Potrebno je da se više posvetite svojim obavezama kako bi mogli da ostvarite bolji učinak na ovom polju. Dopada vam se osoba koja bi mogla da pokaže da ima neke tajne pred vama. Potrebno vam je opuštanje.

STRELAC

Nove poslovne obaveze vam dolaze danas. Moguće je da imate manjak motivacije. Dopada vam se osoba koju ste sreli nedavno. Spremni ste da inicirate komunikaciju sa njom. Posvetite se svom zdravlju.

JARAC

Vaše poslovno stanje je nestabilno i moguće je da osjećate da je vrijeme da mijenjate posao. Očekuje vas nepovoljno stanje u braku. Nemate dobru komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Problemi sa koljenima i zglobovima.

VODOLIJA

Vaš poslovni partner je pokazao da je spreman da se zauzme za poboljšanje zajedničkog posla. Prilično ste sumnjičavi i sa voljenom osobom imate česte rasprave zbog ljubomore. Mogući problemi sa zubima.

RIBE

Moguće je da se borite za bolju poziciju i da ste spremni da se maksimalno potrudite kako bi ostvarili poslovno napredovanje. Želite da uđete u brak, ali ne znate da li partner želi to isto sa vama. Problemi zbog hormona.