Horoskop

HOROSKOP ZA 26. JUN 2020.

OVAN

Ako ostanete dovoljno skoncentrisani na poslovne zadatke koje imate, uspjećete da ostvarite dobro stanje na ovom polju. Možete da očekujete da ćete biti srećni u vašoj novoj vezi. Izbjegavajte sve poroke.

BIK

Ako ne budete bili spremni da se posvetite poslu, imaćete neke posljedice. Moguće je da vam neće ići sve okolnosti na ruku. Moguće je da ste nesvjesno partnera povrijedili ili ste napravili neku grešku. Odmarajte i opuštajte se.

BLIZANCI

Nemojte previše da se opterećujete tuđim problemima i poslovima. Važno je da se fokusirate na sopstvene prioritete. Potrudite se da sa voljenom osobom budete iskreni i da gradite odnos pun povjerenja. Zdravlje je dobro.

RAK

Pred vama je veoma dobra faza za posao. Imaćete mogućnost da ostvarite poboljšanje na ovom planu. Moguć je početak ljubavne veze u kojoj ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Povoljan je period za oporavak.

LAV

Pred vama je period u kojem ćete imati manje komplikacije na polju posla. Važno je da se držite svog pozitivnog načina razmišljanja. Ako budete preuzeli inicijativu oko simpatije, osvojićete je. Mogući su problemi sa sinusima.

DEVICA

Pred vama je pozitivan dan. Posao vam ide od ruke bez većih problema i komplikacija. Neophodno je da promjenite pristup u komunikaciji sa voljenom osobom ako želite da se vaš odnos poboljša. Bavite se sportom!

VAGA

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostvariti svoje ciljeve i da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Potrudite se da sa voljenom osobom dođete do kompromisa. Čuvajte se u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Konstantno ste napeti i svoju tenziju prenosite na saradnike. Pred vama je period koji može donijeti probleme. Spremni ste da voljenoj osobi pokažete svoje namjere. Pravite zajedničke planove. Nađite više vremena za san.

STRELAC

Možete da očekujete da ćete imati manje nesuglasice sa nadređenima. Ipak, vama je uvijek važno da iskreno kažete šta mislite. Maštate o osobi koju ste upoznali i koja vam se dopala nekako spontano. Moguća je glavobolja.

JARAC

Preporuka je da danas povedete računa o organizaciji svojih finansija. Nemojte mnogo da se rasipate. Dvoumite se i imate neke kočnice na ljubavnom polju. Intuicija vas upozorava. Osjetljiv nervni sistem.

VODOLIJA

Dolazite do mogućnosti da ostvarite dodatnu zaradu. Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni polju posla. Pred vama je jako povoljan dan za nova poznanstva i zaljubljivanje. Ukočenost vas prati.

RIBE

Imaćete uspjeha u ostvarenju poslovnih zadataka. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Nemojte da očekujete previše od partnera. Moguće je da on jednostavno ne može da vam pruži sve. Manji problemi sa cirkulacijom.