Horoskop

HOROSKOP ZA 24. JUN 2020.

OVAN

Očekuje vas prilika da pokrenete promjene na ovom polju i da ostvarite poboljšanje zarade. Spremni ste da se maksimalno posvetite vezi sa voljenom osobom. Povedite računa o ishrani i unosu tečnosti.

BIK

Zadovoljni ste poslovnim okolnostima i ne planirate veće promjene. Pred vama je povoljan dan. Voljenu osobu želite da zaštitite od porodičnih problema koji vas muče u ovom periodu. Poradite na tome da ojačate krvnu sliku.

BLIZANCI

Dobro ste raspoloženi i želite da unesete dosta pozitivnih promjena na polje posla. Spremni ste za nove odluke. Osoba koja vam se dopada je spremna da vam pokaže osjećanja koja gaji prema vama. Povedite računa o zubima.

RAK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni novom poslovnom ponudom koja do vas bude pristigla. Zanimljivo poznanstvo vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju ljubavi. Osjetljivo varenje.

LAV

Pred vama je povoljan period za novi posao. Očekuje vas dan u kojem će vam sudbina biti naklonjena. Spremni ste da pričate o zajedničkoj budućnosti sa vašim partnerom. Vi biste željeli brak. Prolazan kašalj vas muči..

DEVICA

Možete da očekujete saradnju sa inostranstvom koja će vam se i te kako isplatiti. Očekuje vas povoljan period. Pred vama je povoljna faza za nova poznanstva i nove ljubavi. Prijaju vam svježe namirnice.

VAGA

Uskoro vas očekuje važno poslovno putovanje na kojem ćete moći da sklopite važnu saradnju i dogovor. Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete uspjeti da ostvarite harmonično stanje u odnosu sa partnerom. Više se krećite.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete dobru saradnju sa svojim kolegama i miran dan na poslu. Iako postoji osoba koja pokušava da vam priđe, vi niste zainteresovani za njenu ljubavnu ponudu sada. Problemi sa nervozom.

STRELAC

Možete da očekujete promjene po pitanju posla. Povoljan je period za prelazak na neko drugo radno mjesto. Voljena osoba će vam pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Sinusi su vam osjetljivi.

JARAC

Moguće je da ćete biti spremni da donesete važnu odluku na polju posla koju kasnije nećete moći da povučete. Dopada vam se osoba koja će pokazati da je nekako neodlučna u kontaktu sa vama. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Moguće je da će biti nekih komplikacija na poslu kod vas. Okolnosti vam ne idu na ruku.. Moguće je da ćete imati probleme zbog neke bivše ljubavi koja se miješa u vašu trenutnu ljubavnu vezu. Problemi sa krvotokom.

RIBE

Očekuju vas konflikti i nesporazumi u poslovnom okruženju. Današnji dan vam nije ni malo povoljan. Iako ste veoma zaljubljeni jedno u drugo, sa voljenom osobom imate neke manje trzavice. Skloni ste alergijama.