Horoskop

HOROSKOP ZA 23. JUN 2020.

OVAN

Uspjećete da riješite probleme na ovom planu. Inicijativni ste, energični i posvećeni poslu. Obratite pažnju na komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Ona bi mogla pogrešno da protumači vaše riječi. Odmarajte što više.

BIK

Ukoliko budete prihvatili nov posao, možete da očekujete da ćete ostvariti zadovoljstvo na poslovnom polju. Očekuju vas pozitivna dešavanja sa voljenom osobom. Posvećeni ste jedno drugome. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Prilično ste nervozni i na poslovnom polju lako sada možete da pravite neke manje greške i propuste. Ukoliko ste slobodni, pred vama je susret sa osobom koja će privući vašu pažnju u velikoj mjeri. Hronični problemi.

RAK

Imate dobar stav kada je u pitanju posao i posvećeni ste svojim ciljevima. Vrijeme je da osobi koja vam se dopada priznate osjećanja koja gajite prema njoj. Povoljan je dan za ulazak u vezu. Povedite računa o ishrani.

LAV

Očekuje vas faza koja može da vam bude na neki način komplikovana za vaš posao. Potrebno vam je dosta strpljenja. Uspješno ćete prevazići konflikte koje ste do sada imali u braku. Osjećate olakšanje. Povedite računa o stomaku.

DEVICA

Putovanje koje ste planirali može da vam donese poslovni napredak. Osjećate se dobro na ovom polju. Moguće je novo ljubavno poznanstvo koje će u vaš život uneti veliku dozu uzbuđenja. Problemi sa mokraćnim putevima.

VAGA

Iako ste imali priliku za dodatnu zaradu moguće je da je niste iskoristili i da se sada kajete. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je originalna i drugačija od drugih. Moguće su tegobe sa grlom.

ŠKORPIJA

Imaćete mogućnost da riješite probleme. Poslovne ponude dolaze do vas i zadovoljni ste. Voljena osoba će pokazati da želi da pored nje budete zadovoljni. Očekuje vas povoljan period za ljubav. Skloni ste gojenju.

STRELAC

Očekuje vas period u kojem ćete imati nove dileme na ovom polju. Važno je da budete spremni da se posvetite svojim obavezama. Zaljubili ste se u osobu koja je originalna i drugačija. Povedite računa o očima.

JARAC

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje ciljeve. Vaše ideje vas dovode do uspjeha. Dopada vam se osoba koja živi daleko. Spremni ste za vezu na daljinu iako niste sigurni kako će to da funkcioniše. Skloni ste depresiji.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana ćete uspjeti da završite neke projekte koje smatrate prilično važnim. Očekuje vas prilika da uđete u tajnu ili neobičnu vezu koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Ukočenost vam stvara probleme.

RIBE

Imaćete priliku da sa poslovnim saradnicima napravite plan koji će vam donijeti značajne poslovne pomake. Voljena osoba vas maksimalno podržava na vašem putu ka ostvarenju ambicija. Manji problemi sa cirkulacijom.