Horoskop

HOROSKOP ZA 21. OKTOBAR 2020.

OVAN

Imate utisak da uobičajeni načini rada ne daju očekivane razultate. Razmišljate o uvođenju novina u radni proces. Razočarani ste emotivnom sferom. Shvatate da ste drugu polovinu idealizovali. Zdravlje je solidno.

BIK

Pravite konkretne i precizne poslovne ciljeve. Prioritet su stabilni poslovi koji donose redovnu zaradu. Niste u potpunosti zadovoljni ponašenjem voljene osobe. Imate utisak da previše dozvoljava sebi. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Prilično ste komunikativni, šarmantni i raspoloženi za druženje. Ukoliko posao ima veze sa mjestima gdje se okupljaju ljudi briljirate. Postoji osoba koja vam se dopada, ali još uvijek ne pokazujete svoje namjere. Zdravlje je stabilno.

RAK

Ne snalazite se u komunikaciji sa drugim ljudima. Ostavljate utisak osobe koja ne vlada materijom o kojoj priča. Emotivno ste zainteresovani za osobu koja ne primjećuje vaše interesovanje. Trpite posljedice stresa.

LAV

Samouvjereni ste, šarmantni i ubjedljivi. Sve poslovne obaveze obavljate u roku tako da ste zadovoljni rezultatima. Imate simpatiju, ali još uvijek niste osmislili na koji način da joj priđete. Osjećate se dobro.

DEVICA

Detaljno isplaniran plan se iznenada mijenja zahvaljujući nadređenoj osobi. Smeta vam što nećete završiti započeti posao. Provodite vrijeme sa simpatijom jer vam je jako bitno da se dobro upoznate. Moguće promjene raspoloženja.

VAGA

Posao se dobro odvija. Zanima vas mišljenje saradnika o vašim idejama. Drago vam je što im se dopadaju. Neprijatni ste u komunikaciji sa partnerom. Partner diplomatično ne reaguje na vaše ponašanje. Moguća je nervoza.

ŠKORPIJA

Imate utisak da sve možete. Sa puno optimizma krećete u rješavanje starih problema ovog puta odlučni da ne odustanete i da istjerate stvar do kraja. Emotivno ste zadovoljni. Što se tiče zdravlja kosti su osjetljive.

STRELAC

Konsultujete se sa kolegama u vezi novog projekta. Dopadaju vam se njihove ideje i načini razmišljanja. Smeta vam nedostatak pozitivnih dešavanja na polju ljubavi. Ne želite da budete sami. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Vaše znanje i sposobnosti su poznate van firme gdje radite. Konkurencija je zainteresovana za saradnju sa vama. Drago vam je što su prepoznali vaše kvalitete. Emotivno ste zadovoljni i fokusirani na voljenu osobu. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Prilično ste ambiciozni. Imate utisak da možete još više da postignete, pa poslovne ciljeve postavljate visoko. Ponašanje prema partneru je prilično hladno, sa distance. Na polju zdravlja mogući su problemi sa pritiskom.

RIBE

Ostavljate odličan utisak u komunikaciji sa drugim ljudima i na taj način otvarate vrata nove poslovne saradnje. Emotivno ste nezadovoljni, jer imate utisak da je partner hladan prema vama. Mogući su problemi sa zubima.