Horoskop

HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR 2020.

OVAN

Niste na istoj talasnoj dužini sa kolegama. Žao vam je što se ne osjećate kao dio tima. Prilično ste komunikativni, ali nikako da upoznate neku intrigantnu osobu. Što se tiče zdravlja očekuje vas promjena raspoloženja.

BIK

Prilično ste ambiciozni i samouvjereni. Pravite poslovne planove u skladu sa unutrašnjim osjećanjem. Emotivni odnos stagnira. Svjesni da je neophodan razgovor sa drugom stranom, ali ga odlažete. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI

Susrećete se sa puno poslovnih problema. Neki su direktna posljedica odluka donijetih na brzinu, bez udubljivanja u problematiku. Emotivno ste nezadovoljni. Niti vas partner razumije, niti vi njega. Neraspoloženi ste.

RAK

Prilično ste vrijedni i uspješni. Imate utisak da sve možete. Emotivno ste nezadovoljni. Komunikacija sa voljenom osobom je jako loša. Pokušavate da riješite probleme na miran način, ali vam ne polazi za rukom. Zdravlje je dobro.

LAV

Imate pozitivnu tremu. Novi poslovni početak je djelimično izazov, a djelimično način da afirmišete sebe. U elementu ste. Upoznajete novu osobu koja bez ikakvog otpora pada na vaš šarm. Osjećate se dobro.

DEVICA

Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Iskrsavaju manje teškoće koje rješavate u hodu. Emotivno ste prezadovoljni. Osjećate da na partnera možete da se oslonite u svakom trenutku. Zdravlje je solidno.

VAGA

Vaši uspjesi govore umjesto vas. Prijatno ste iznenađeni novom poslovnim prilikom. Razmišljate da je prihvatite. Odnos sa partnerom stagnira. Ne uspjevate da riješite hronične probleme. Mogući su problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Na poslu iskrsavaju teškoće koje odlažu realizaciju planova. Prilično ste demotivisani novonastalom situacijom. Emotivno ste zadovoljni. Partnerka vas u potpunosti razumije. Mogući su problemi sa kostima.

STRELAC

U poslovnom smislu ste zadovoljni. Uspješno realizujete poslovne planove, a uz to se i finansijska situacija mijenja na bolje. U neobaveznoj ste vezi, ali druga strana to tako ne shvata. Zadovoljni ste fizičkom kondicijom.

JARAC

Odgovara vam ustaljeni radni poredak. Na poslu dolazi do transformacija, ali vam je teško da držite korak sa njima. Zadovoljni ste stabilnim emotivnim odnosom i u potpunosti mu se posvećujete. Skloni ste nervozi.

VODOLIJA

Demotivisani ste situacijom na poslu. Ma koliko energije ulagali imate utisak da ste i dalje na istom mjestu. Prija vam podrška voljene osobe koja pokušava da vas ohrabri. Što se tice zdravlja skloni ste neraspoloženju.

RIBE

Na poslu se pojavljuju teškoće koje rješavate u hodu, pa ste zadovoljni jer nema odstupanja od planova. Emotivno niste ispunjeni. Imate partnera koji ne ume da vam da osjećaj da ste voljeni. Zdravlje je stabilno.