Horoskop

HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR 2020.

OVAN

Maksimalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Radite više poslova istovremeno, tako da djelujete razapeto na više strana. Niste zadovoljni emotivnom sferom. Emocije se gase, a razum preuzima vođstvo. Zdravlje je solidno.

BIK

Komunikativni ste, imate jasne ideje i odlično se slažete sa saradnicima. Očekujete da planovi koje zajednički pravite obezbjede stabilne finansije. Relativno ste zadovoljni emotivnom sferom. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Odličan je dan za rješavanje svih sudskih pitanja. Kada je ljubav u pitanju očekuje vas novo poznanstvo. Vaš intelekt i šarm ostavljaju drugu osobu zatečenom. Zdravlje je solidno, mada možete imati hladne ruke i noge.

RAK

Za razliku od kolega, prilično ste energični i samouvjereni kada je rješavanje problema u pitanju. Prijatelji su raspoloženi za provodadžisanje i organizuju vam upoznavanje. Nemate ništa protiv. Zdravlje je stabilno.

LAV

Prilično ste sugestivni, odlučni, zračite autoritetom. Bez ikakvih problema ubeđujete kolege da prihvate vaše planove. Očekuje vas slučajno poznanstvo, a druga strana ostavlja odličan utisak. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Zadali ste sebi milion obaveza i sada ste se razletili na sto strana. Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana vam se dopada na prvi pogled, ali vi to vješto skrivate. Zdravlje je solidno, ali ste malo pod stresom zbog obaveza.

VAGA

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Što se tiče finansija daju vam osjećaj sigurnosti i stabilnosti. U emotivnom ste ćorsokaku. Osoba koja vas privlači nije slobodna, pa ne ulazite u priču sa njom. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Imate problema sa saradnicima. Ne uspjevate da nađete zajednički jezik. Emotivno ste zadovoljni. Nije vam problem što je veza tajnog tipa. Posao vas iscrpljuje tako da vam je odmor neophodan.

STRELAC

Energični ste, samouvjereni, elokventni. Ukoliko posao ima veze sa komunikacijom iz svake debate izlazite kao pobjednik. Ukoliko ste slobodni smeta vam nemogućnost upoznavanja adekvatne partnerke. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Niste u potpunosti zadovoljni situacijom na poslu. Zainteresovani ste za uspostavljanje poslovne saradnje, ali druga strana vas izbjegava. Emotivno ste zainteresovani, ali totalno neopušteni. Moguci problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Kada su obaveze u pitanju prilazite im sa previše optimizma. Nakon nekog vremena kapirate da ćete morati da uložite više vremena i truda u njihovu realizaciju. Inicirate razgovor sa partnerom. Na polju zdavlja mogući problemi sa hormonima.

RIBE

Posao se solidno razvija, ali vas brinu finansije. Razmišljate kako da ih poboljšate. Emotivno ste fokusirani na prošlost. Čeznete da vidite bivšeg partnera. Na polju zdravlja mogući su problemi sa koljenima i reuma.