Horoskop

HOROSKOP ZA 20. JUN 2020.

OVAN

Važno je da pokažete dovoljno upornosti u svojoj namjeri da ostvarite poslovni uspjeh kojem težite. Na polju emocija vas očekuje prilično težak period u kojem nećete moći da nađete osobu koja vam odgovara. Prijao bi vam odmor.

BIK

Danas ćete dobiti pomoć oko posla koji smatrate prilično važnim. Možete da očekujete pozitivne preokrete generalno. Pokušavate da nađete pravi trenutak da voljenoj osobi stavite do znanja da želite zajednicu. Zdravlje vam je dobro.

BLIZANCI

Nije vam lako da se sasvim fokusirate na posao. Moguće je da imate privatne probleme koji vam prave pometnju. Voljena osoba pokazuje da sumnja u vas i da joj nije dovoljno da sluša vaša opravdanja. Povećajte unos vode.

RAK

Odluke koje sada budete donijeli  kasnije  se, na duže staze, mogu pokazati kao veoma važne i nadasve ispravne. Ako se brinete oko toga kakav će vam biti odnos sa voljenom osobom, shvatićete da pretjerujete. Problemi sa pritiskom.

LAV

Tokom današnjeg dana ćete uspjeti da završite poslovne obaveze i da ostatak vremena provedete na neki pozitivan način. Zbog čestih nesuglasica sa voljenom osobom polako nastupa faza zahlađenja. Problemi zbog pada imuniteta.

DEVICA

Danas ćete imati više sreće na polju posla nego u prethodnom periodu. Trebalo bi da budete zadovoljni rezultatima. Nije vam lako da se oprostite od nekih starih ljubavi. Nemate probleme sa zdravljem danas.

VAGA

Budite spremni na nove komplikacije na ovom polju. Većinu problema imate zbog tuđih grešaka. Svađe sa voljenom osobom svakodnevno iscrpljuju vaše izvore energije. Sve više razmišljate o prekidu veze. Grudni koš vam je osjetljiv.

ŠKORPIJA

Mnogo toga ne ide onako kako želite, brojne situacije vas opterećuju. Nemojte da rizikujete na ovom polju danas. Danas ćete imati priliku da upoznate osobu sa kojom je moguća ozbiljna veza u budućnosti. Sinusi su vam osjetljivi.

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije na ovom polju. Potrudite se da za sve nađete dovoljno strpljenja. Spremni ste da sa voljenom osobom razmotrite ozbiljnije planove za zajednički život. Problemi sa štitnom žlijezdom.

JARAC

Danas vam je nepovoljan dan za posao. Moguće je da ćete imati manju štetu ili gubitak na ovom polju. Neophodan vam je novi preokret u odnosu sa voljenom osobom jer stvari već duže vrijeme loše funkcionišu. Moguć je nizak pritisak.

VODOLIJA

Zabrinuti ste za radno mjesto, moguće je da je oko vas dosta nepovoljnih okolnosti i loših vijesti. Moguće je da idealizujete osobu koju volite i da je vaš odnos sa njom u realnosti ipak lošiji nego što to želite da priznate. Moguća je nesanica.

RIBE

Nećete biti pretjerano zadovoljni razvojem situacije na ovom polju. Izbjegavajte bitna poslovna dešavanja danas. Ukoliko imate udvarača danas ćete mu pokazati da niste pretjerano zainteresovani. Nervni sistem vam je osjetljiv.