Horoskop

HOROSKOP ZA 19. JUN 2020.

OVAN

Na poslu vas očekuje povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni novim dešavanjima. Danas vas očekuje dobra faza u kojoj ćete sa voljenom osobom imati strastven i zanimljiv odnos. U sebi nosite mnogo energije!

BIK

Danas ćete početi da razmišljate o novim poslovnim projektima. Velike ideje vam padaju na pamet! Pred vama je povoljan period u kojem ćete doći do šanse da sa partnerom stvarite stabilnost. Izbjegavajte slatkiše.

BLIZANCI

Pred vama je faza u koja vam donosi manje nesuglasice sa nadređenima ali sve na kraju možete da riješite. Veza između vas i voljene osobe je često napeta. Potrudite se da nađete više strpljenja. Mogući su problemi sa probavom.

RAK

Danas je povoljan dan da se više posvetite svom poslu i obavezama. Poradite na boljoj organizaciji. Posvetite se voljenoj osobi kako bi joj stavili do znanja koliko su jaka vaša osjećanja ka njoj. Zdravlje je dobro.

LAV

Očekuje vas period koji može da vam donese manje stresove na polju posla. Važno je da ne reagujete u afektu. Nemate dovoljno povjerenja u voljenu osobu i često se svađate. Izbegavajte potencijalne alergene.

DEVICA

Atmosfera u komunikaciji sa saradnicima vam nije baš najbolja. Moguće je da nemate dovoljno povjerenja jedni u druge. Između vas i partnera se polako smiruje situacija i vraćate se na sve bolju komunikaciju. Brinite o svojoj koži.

VAGA

Danas ćete realizovati poslovne planove koje ste imali. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Ne osjećate se baš dobro pored osobe sa kojom ste u vezi, polako se među vama gube emocije i bliskost. Povećajte unos vitamina.

ŠKORPIJA

Danas vas očekuje prilika da promjenite posao. Nove ponude vam dolaze, vi odlučujete da li ćete ih i prihvatiti. Sa partnerom ste u pozitivnom odnosu. Srećni ste kada ste zajedno i poštujete se. Zdravlje vam je sasvim dobro.

STRELAC

Iako vaša očekivanja trenutno jesu velika, uspjećete da ih ispunite. Vaše ambicije i treba da rastu! Pred vama je period koji vam donosi novo poznanstvo. Spremni ste za promjene na ljubavnom polju. Povedite računa o svom stomaku.

JARAC

Možete da se nadate uspjehu kada je u pitanju posao. Svojim trudom i zalaganjem ste uspjeli sve da ostvarite. Sa voljenom osobom vam odnos može biti poljuljan u narednom periodu. Izbjegavajte cigarete.

VODOLIJA

Pred vama je povoljan dan za rješavanje poslovnih problema ili nesuglasica sa kolegama. Vaša tvrdoglavost može veoma negativno da utiče na odnos koji imate sa voljenom osobom. Mogući problemi sa probavom.

RIBE

Možete da očekujete da ćete uspJeti da ostvarite svoje planove uz podršku saradnika. Ostvarujete novo poznanstvo koje vas vodi do šanse za vezu. Raspoloženi ste da se posvetite svojim osjećanjima. Manji problemi sa grlom.