Horoskop

HOROSKOP ZA 18. JUN 2020.

OVAN

Faktor sreće bi mogao da vas posluži danas na poslu, pa ćete bez većih problema završiti sve obaveze. Uživate u pažnji koju dobijate od vašeg udvarača. Uskoro vas očekuje početak veze sa njim. Odlično se osjećate!

BIK

Privatni posao vam sada može ići uzlaznom putanjom. Možete da očekujete povoljan period za promjene. Pred vama je zanimljivo poznanstvo koje će vam donijeti dosta uzbuđenja u život. Prevazilazite neke probleme.

BLIZANCI

Zadovoljni ste okolnostima na polju posla danas. Pred vama je generalno povoljan period. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi. Vaš odnos u budućnosti može da napreduje. Zdravlje je odlično kod vas.

RAK

Imate velike planove za napredovanje i spremni ste da se maksimalno posvetite vašem poslu. Stabilna veza sa osobom koju volite nije nemoguća misija. Važno je da počnete da radite na iskrenosti. Dobro zdravlje.

LAV

Ne opterećujete se sada velikim obavezama već vam je važno da završite osnovne poslove. Moguće je da ste zbunjeni i da niste sigurni u svoja osjećanja prema osobi koja vam se udvara. Izbjegavajte unos alkohola.

DEVICA

Očekuje vas povoljan dan za planiranje poslova. Pred vama je jako povoljna atmosfera na ovom polju. Još uvijek niste spremni da raskinete iako niste srećni sa partnerom. Vrijeme je da mislite više na sebe. Opuštajte se i odmarajte.

VAGA

Iako dosta toga ne ide po planu kada je u pitanju posao, niste spremni da odustanete. Maksimalno se trudite na ovom polju. Sa voljenom osobom vas očekuje period pun trzavica. Prolazna ukočenost je moguća.

ŠKORPIJA

Nezadovoljstvo vam na poslu remeti motivaciju. Finansije vam nisu kako treba. Vaš odnos sa partnerom je generalno dobar. Zadovoljni ste jer ste sigurni jedno u drugo. Dobro se osjećate. Zdravlje vam je stabilno.

STRELAC

Većina saradnika podržava vaše ideje. Na poslovnom polju možete da očekujete poboljšanje. Sve više vjerujete da vaš partner želi ozbiljne promjene sa vama. Spremni ste da se posvetite vašem odnosu. Manje hronične tegobe.

JARAC

Nov posao će zadovoljiti vaše potrebe na poslovnom polju. Možete da očekujete pozitivne preokrete. Pred vama je šansa da uđete u vezu koja će vam unijeti mnogo zadovoljstva u život. Odlično se osjećate!

VODOLIJA

Odluke koje su pred vama nisu lake, ali su promjene u vašem životu sada neminovne. Sa voljenom osobom ne uživate sada, već imate veće probleme i svađe. Ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem.

RIBE

Zadovoljni ste poslovnim okolnostima. Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje ciljeve. Samoća vam odgovara i ne želite da uđete u novu ljubavnu vezu sada. Potrebno vam je vrieme za promjene. Pazite na svoje zdravlje.