Horoskop

HOROSKOP ZA 17. JUN 2020.

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, imaćete priliku da napravite neke promjene koje će vam biti značajne za posao. Voljena osoba će vam pokazati da želi ozbiljnije korake u odnosu sa vama. Povedite računa o svojim navikama.

BIK

Imaćete mogućnost za poslovno putovanje koje će vam značajno popraviti poslovnu situaciju. Dolazi vrijeme za početak nove veze u kojoj ćete uživati. Spremni ste za dobre poslovne promjene. Sinusi su vam malo osjetljivi.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan dan za posao. Možete da budete mirni i da očekujete povoljno stanje. Očekuje vas sastanak sa osobom koja je spremna da napravi prvi korak kako bi ušli u vezu. Odlično se osjećate!

RAK

Ukoliko ste očekivali neki nov posao, bićete zadovoljni danas. Ukazuje vam se šansa za napredovanje. Moguće je da niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu i da bježite od obaveza. Nema problema sa zdravljem.

LAV

Dolazi vam povoljan period da se malo udaljite od poslovnog okruženja. Pred vama je nepovoljna faza. Zaljubljeni ste i spremni da voljenoj osobi pokažete svoja najdublja osjećanja. Potreban vam je odmor.

DEVICA

Prilično ste zauzeti i imate utisak da trčite na sve strane. Nije vam baš lako da se organizujete. Flertujete i spremni ste za promjene na ljubavnom polju. Možete da očekujete povoljan dan za poznanstva. Prija vam fizička aktivnost.

VAGA

Današnji dan bi mogao da vam bude malo teži kada je u pitanju posao. Nove komplikacije vam dolaze. Imate prijateljski odnos sa osobom koja vam se dopada i spremni ste da joj pkažete da želite više. Zdravlje vam je dobro.

ŠKORPIJA

Pred vama je povoljan dan za posao. Moguće je da ćete dobiti poziv za putovanje. Komunikacija sa partnerom polako ide na bolje. Otvorili ste se po pitanju vaših osjećanja. Moguća je manja ukočenost kod vas.

STRELAC

Očekuje vas neka nova poslovna ponuda koja će vam donijeti motivaciju i želju za napredovanjem. Potrebno je da budete spremni da se otvorenije ponašate prema partneru. Zdravlje vam je solidno.

JARAC

Niste zabrinuti za svoje poslovno polje i sve vam ide po planu. Zadovoljni ste svojim učinkom. Moguće je da se dvoumite oko promjena na polju ljubavi. Shvatili ste da i dalje volite bivšeg partnera. Malo ste osjetljiviji danas.

VODOLIJA

Očekuje vas mogućnost za napredovanje na poslu, pogotovo ako vam je posao povezan sa trgovinom. Partner vam je posvećen i vaš odnos je jako dobar. Možete maksimalno da vjerujete voljenoj osobi. Dobro se osjećate.

RIBE

Očekuje vas period u kojem ćete na polju posla praviti veće kompromise. Budite spremni na to. Moguće je da niste spremni da priznate partneru kako se osjećate kada je on u pitanju. Manji pad imuniteta je naglašen kod vas.