Horoskop

HOROSKOP ZA 16. JUN 2020.

OVAN

Danas je povoljan dan da donesete neku novu odluku koju ćete kasnije sprovesti u djelo na polju posla. Uskoro vas očekuje novo poznanstvo sa osobom koja će biti baš po vašim mjerilima. Izbjegavajte pretjerivanje u bilo čemu.

BIK

Konačno napredujete na ovom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni novim dešavanjima. Očekujete susret sa osobom koju poznajete od ranije. Imaćete pozitivna dešavanja u ljubavi. Urinarni trakt vam je osjetljiv.

BLIZANCI

Čekaju vas nove promjene i dešavanja kada je u pitanju posao. Biće potrebno da se svemu prilagodite maksimalno. Danas ćete imati novo poznanstvo na polju ljubavi. Spremni ste da uplovite u vezu. Nizak pritisak.

RAK

Čeka vas povoljan dan. Moguće je da ćete čuti neke lijepe vijesti kojima ćete biti prilično zadovoljni. Niste se snašli u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo i niste zadovoljni. Pad imunitet je naglašen.

LAV

Izbjegavajte poslove koji sa sobom nose bilo kakvu dozu rizika jer biste mogli da budete na nekoj vrsti gubitka. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će željeti avanturu sa vama. Oči su vam osjetljive.

DEVICA

Danas možete ostvariti novo poslovno poznanstvo koje vam na ovom polju može biti veoma značajno. Sve više sumnjate u vašeg partnera, moguće je da polako gubite povjerenje u njega. Mogući problemi sa stomakom.

VAGA

Pred vama je dobar period za bitne odluke kada je u pitanju polje posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Imaćete puno novih prilika za poznanstva, ali vi još uvijek mislite na staru ljubav. Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke preokrete u budućnosti. Stanje vam je prilično nestabilno. Moguće je da ste razočarani u partnera i da vam se uskoro bliži kraj veze. Problemi sa štitnom žlezdom.

STRELAC

Razmišljajte o mogućim promjenama i to vas brine. Očekuje vas period u kojem ćete na neki način biti opterećeni poslom. Sa voljenom osobom ostvarujete atmosferu punu razumijevanja i nježnosti. Moguća je vrtoglavica.

JARAC

Ne posvećujete se svom poslu dovoljno i veoma lako gubite fokus. Dosta toga vas opterećuje na neki način. Danas ćete imati zanimljiv razgovor sa osobom koja u vama budi neka nova posebna osjećanja. Problemi sa nesanicom.

VODOLIJA

Poslovno stanje nije zadovoljavajuće kod vas i dosta toga vas na ovom planu opterećuje. Ne pokazujete interesovanje prema udvaraču koji je uporan. Želite neko vrijeme da budete sami. Hronični problemi vas muče.

RIBE

Sve što danas uradite može da se odrazi na vaše polje posla na duže staze u budućnosti. Niste zadovoljni vezom u kojoj se nalazite i ozbiljnije planirate da stavite tačku na taj odnos. Ukočeni ste i prijala bi vam masaža.