Horoskop

HOROSKOP ZA 15. JUN 2020.

OVAN

Uskoro ćete imati važna dešavanja na poslovnom planu. Potrebno je da se više fokusirate na sopstveno napredovanje. Voljenoj osobi ste posvećeni maksimalno i spremni ste da uživate zajedno. Kičma vam je osjetljiva.

BIK

Današnji dan bi mogao da vam donese promjenu na poslu. Vi osjećate da ste spremni za novo radno mjesto. Zaokupljeni vašim partnerom, koji vam pokazuje da mu je veza sa vama prioritet. Sa zdravljem nemate problema.

BLIZANCI

Pred vama je pozitivan dan koji može da vam donese nove vijesti na polju posla. Jasno vam je da odnos sa voljenom osobom ide u pogrešnom pravcu,  ali vi više ne znate kako to da promjenite. Izbjegavajte poroke.

RAK

Danas je povoljan dan za rješavanje poslovnih problema. Posvetite se svojim obavezama. Očekuje vas početak veze koja će trajati na duže staze u budućnosti. Spremni ste za nove korake. Dobro se osjećate.

LAV

Pred vama je period u kojem ćete donijeti važnu odluku na vašem polju posla. Spremni ste na promjene. Doći ćete do prilike da se upoznate osobu koja će pokazati da želi vezu sa vama. Ne osjećate se dobro.

DEVICA

Danas ćete imati dosta sreće pa možete da očekujete rješenje za poslovnu dilemu koju ste imali od ranije. Imate sreće kada je u pitanju emotivno polje. Dosta toga vas na ovom planu sada opterećuje. Preporučuje se bavljenje sportom.

VAGA

Ukoliko budete nastavili da se trudite oko posla i da dajete svoj maksimum, ostvarićete napredovanje u budućnosti. Moguće je da niste zadovoljni situacijom koju imate na polju emocija. Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Iskoristite svoju šansu da napredujete. Sa nadređenima imate dobar odnos koji vas vodi do boljih pozicija. Očekuje vas prilika za poznanstvo sa osobom koja je veoma neobična i zavodljiva. Bolovi u nogama su mogući.

STRELAC

Zauzmite se za ideje koje imate i za ciljeve koje ste sebi postavili na ovom polju. Ako želite promjene u odnosu sa partnerom, pokažite mu šta sve smatrate da je potrebno da se mijenja. Osjetljiv predio grudnog koša.

JARAC

Moguće je da se pitate oko novih poslovnih odluka i poteza i da niste sigurni šta je najbolje za vas. Uspjećete da osvojite osobu koja vam se dopada. Očekuje vas početak jedne lijepe veze. Mogući problemi vezani za oči.

VODOLIJA

Ukoliko ste uplašeni za svoju poslovnu poziciju, imajte na umu da će vam se problemi na ovom polju riješiti. Očekuje vas prilika da pokažete svoja osjećanja prema osobi kojoj se dugo udvarate. Mogući su problemi sa pritiskom.

RIBE

Možete da očekujete da ćete uspjeti da riješite probleme. Povoljan je dan za poslovnu komunikaciju. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam biti simpatično. Povedite računa o ishrani.