Horoskop

HOROSKOP ZA 14. JUN 2020.

OVAN

Pred vama je period u kojem ćete na poslovnom polju ulagati mnogo energije kako bi ostvarili dobre rezultate. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom ćete praviti planove za zajedničko putovanje. Alergijske reakcije.

BIK

Današnji dan vam donosi komplikacije kada je u pitanju polje posla. Dosta toga ne ide onako kako ste očekivali. Osoba koju volite za sada pokazuje malo uzdržan stav prema vama. Prilično ste osjetljivi, pazite na zdravlje.

BLIZANCI

U narednom periodu ćete imati jako važna dešavanja i poslovne promjene. Nije vam lako da se organizujete. Ako ste u braku, sa voljenom osobom ćete sada imati neke manje nesuglasice. Puni ste pozitivne energije!

RAK

Donieli ste novu odluku koja će se pokazati kao jako dobra za vaše poslovno polje u budućnosti. Dopada vam se osoba koja bi mogla da bude nekako nepouzdana ili nije sasvim iskrena prema vama. Mogući su bolovi u stomaku.

LAV

Poslovni partner će pokazati da želi da pokrene poslovne promjene sa vama u narednom periodu. Zanimljiv dan vas očekuje kada je u pitanju polje emocija. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Kožne bolesti su moguće.

DEVICA

Novi problemi na poslovnom polju polako kucaju na vaša vrata. Očekuje vas period u kojem će vam biti potrebno strpljenje. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi imati nova dešavanja sa simpatijom. Problemi sa srcem.

VAGA

Sreća je na vašoj strani pa nećete imati probleme na poslu danas. Možete da očekujete povoljan perod na ovom polju. Želite da pravite neke promjene u ljubavnom smislu. Aktivirajte se malo! Nemate probleme sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas prilika da na neki način poboljšate svoju zaradu. Želite da razgovarate sa voljenom osobom o zajedničkim planovima za budućnost. Manji problemi sa probavom.

STRELAC

Možete da očekujete da ćete uspjeti da stvorite skladnu atmosferu u poslovnom okruženju sa saradnicima. Možete da se nadate susretu sa bivšim partnerom koji prema vama još uvijek gaji osjećanja. Izbjegavajte cigarete.

JARAC

Zabrinuti ste zbog nekih glasina koje vas sada opterećuju. Osjećate nezadovoljstvo na poslu. Emotivna kriza se polako rješava i vaš odnos sa voljenom osobom postaje sve bolji u ovom periodu. Problemi sa hormonima.

VODOLIJA

Nije povoljan dan za bilo kakve veće odluke na poslu kod vas. Potrudite se da zadržite stabilnost, Voljena osoba pokazuje ljubomoru u vašem odnosu. Nije vam lako da se izborite sa tenzijom. Moguća je glavobolja.

RIBE

Nemate previše posla pa ste danas posvećeni više odmoru kao i svom privatnom životu. Možete da očekujete novo poznanstvo koje će se desiti nekako spontano danas. Spremni ste za lijepe promjene. Noge su vam osjetljive.