Horoskop

HOROSKOP ZA 21. JUN 2020.

OVAN

Očekuju vas manje komplikacije na poslovnom polju danas. Izbjegavajte nepromišljene sukobe. Dvoumite se oko svojih emotivnih odluka. Niste uvijek sigurni kako treba da postupite na ovom polju. Koža vam je sklona iritacijama.

BIK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Sve teče onako kako ste planirali. Imate grižu savjesti koja utiče na vaš odnos sa voljenom osobom. Vrijeme je da poradite na iskrenosti. Moguć je pad imuniteta.

BLIZANCI

Možete da očekujete novu poslovnu priliku. Posvetite se svojim obavezama i bićete zadovoljni. Moguće je pomirenje sa osobom iz prošlosti. Imate veliku želju da se posvetite jedno drugome. Bolovi u grlu.

RAK

Uspješno rješavate probleme na poslu. Uskoro može da vam se ukaže prilika i za neko novo putovanje. Očekuje vas prilika da osobi koju volite pokažete svoja iskrena osjećanja. Čuvajte se prehlade. Jačajte imunitet.

LAV

Niste spremni za drastične promjene. Želite da sačuvate stabilnost na vašem radnom mjestu. Voljena osoba će pokazati da sa vama želi ozbiljniju vezu. Moguće je da ćete se i vjeriti. Potrebno vam je više sna.

DEVICA

Moguće je da se nalazite u situaciji koja od vas zahtijeva promjene nekih navika na poslovnom polju. Partner pokazuje da je spreman da vam se maksimalno posveti planovima za zajedničku budućnost. Manji pad imuniteta.

VAGA

Uspješno ćete obaviti sve ono što želite na ovom polju. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti jako povoljan. Moguće je da ćete upoznati osobu koja prema vama pokazuje mnogo emocija. Nema problema sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Niste spremni za nove poteze u poslovnom smislu. Za sada očekujete mirniji period. Želite da odete korak dalje sa voljenom osobom. Moguće je da ste počeli da maštate o deci. Smanjite stres koji negativno utiče na vas.

STRELAC

Očekuje vas period koji će vam donijeti priliku za nov posao. Dobre promjene su pred vama! Ukoliko ste slobodni, nov susret vam donosi mnogo sreće i zadovoljstva danas. Povećajte unos vitamina u narednom periodu.

JARAC

Uspješno ćete riješiti sve ono što vam je na poslovnom polju predstavljalo problem. Nedostaje vam iskrena komunikacija sa partnerom. Moguće je da osjećate da ste se na neki način udaljili jedno od drugoga. Generalno dobro

zdravlje.

VODOLIJA

Neke greške na polju posla kod vas mogu da donesu veće posljedice. Potrudite se da ipak poradite na koncentraciji. Moguće je da vam nije baš lako da sa ljubavnim partnerom riješite probleme. Posjetite ljekara.

RIBE

Nekada imate utisak da nećete sami moći da riješite poslovne probleme. Ne brinite jer vam pomoć uskoro stiže. Odnos između vas i voljene osobe je veoma promjenljiv i nestabilan u ovom periodu. Problemi sa stomakom.