Horoskop

HOROSKOP ZA 18. AVGUST 2020.

OVAN

Očekuju vas prepreke na poslovnom polju danas. Dosta toga u narednom periodu neće ići onako kako očekujete.Nije vam preterano povoljan dan pa i u ljubavi na neki način možete da budete razočarani. Glavobolja bi mogla da vas prati.

BIK

Veoma ste odlučni i spremni ste da se bez dileme uhvatite u koštac sa mnogobrojnim poslovnim izazovima.Očekuje vas poznanstvo koje vodi do stabilne emotivne veze koja će trajati na duže staze. Zdravlje vam je dobro.

BLIZANCI

Nervoza vas na poslovnom polju može pratiti u narednom periodu. Ponekad sumnjate u sopstvene kvalitete.Ukoliko ste u vezi sa Ovnom moguće su nesuglasice danas. Čuvajte se povreda u predjelu glave.

RAK

Posvećeni ste polju zarade i veoma vam je važno da u poslovnom smislu postignete određenu sigurnost.Pred vama je zanimljivo poznanstvo i susret sa osobom koja će pokazati interesovanje prema vama. Ne uzimajte alkohol.

LAV

Pokazaćete da umijete da se izborite za sebe kao i da ste spremni da na poslovnom polju dovoljno taktizirate.Flertujete sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete da ćete imati priliku za početak veze. Posjetite ginekologa.

DEVICA

Manji sukob sa autoritetima vas očekuje u narednom periodu. Nije vam baš lako da poštujete sva pravila. Pred vama je mogućnost iskrenog i otvorenog razgovora sa osobom do koje vam je iskreno stalo. Problemi sa vidom.

VAGA

Pred vama je veliki broj poslovnih obaveza koje možete da ispunjavate bez bilo kakvih problema.Možete da očekujete lijep dan kada je u pitanju ljubav. Sa voljenom osobom dijelite lijepe trenutke. Manji pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje ideje bez većih problema na ovom polju.Očekuje vas jako zanimljivo ljubavno poznanstvo. Moguće je da ste malo stidljivi na početku. Odlično zdravlje.

STRELAC

Pred vama je faza koja može da vam donese manje dileme i preispitivanje na poslovnom polju.Možete da očekujete pozitivnu atmosferu kada je u pitanju vaš odnos sa voljenom osobom.Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

JARAC

Možete da očekujete uspjeh na polju posla. Zadovoljni ste jer znate da se isplatio vaš trud i vaša upornost.Pred vama je odličan dan za flert i nova poznanstva. Osjećate da ste spremni da vam se desi nova ljubav! Stabilno zdravlje.

VODOLIJA

Pokušavate da nađete način da riješite poslovne probleme koji su vam se potpuno neočekivano pojavili. Partner vam pokazuje da nema dovoljno povjerenja u vas. Niste zadovoljni zbog vašeg odnosa. Osjetljivi sinusi.

RIBE

Moguće je da ćete dobiti neke nove informacije na poslovnom polju. Očekuje vas period koji donosi promjene.Možete da se nadate odličnoj atmosferi u emotivnoj vezi. Spremni ste da pokažete osjećanja. Pazite na imunitet.