Horoskop

HOROSKOP ZA 17. AVGUST 2020.

OVAN

Imate utisak da ste dosta griješili pri donošenju poslovnih odluka u prošlosti. Vrijeme je da neke stvari ispravite. Sa osobom koja vam se dopada imate promjenljiv odnos koji vam unosi osjećaj nesigurnosti. Sklonost ka gojenju.

BIK

Tokom današnjeg dana budite pažljivi na poslovnom polju jer veoma lako može da dođe do nekih novih grešaka. Partner pokušava da vam pokaže da mu je stalo do toga da vaša veza napreduje. Problemi sa bubrezima.

BLIZANCI

Moguće je da ste suočeni sa većim poslovnim promjenama na koje vam nije lako da se naviknete. Za sada niste toliko okrenuti novim dešavanjima na polju ljubavi. Prija vam da neko vrijeme provedete sami. Povećajte unos vitamina.

RAK

Možete da očekujete dan koji će vam biti od velikog značaja za polje posla. Dolaze vam nove bitne odluke. Ukoliko ste slobodni, slijedi vam prilika za novo poznanstvo koje će vas oboriti s nogu. Bolovi u donjem delu leđa.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete u većoj meri biti okrenuti novim poslovnim promjenama. Očekuje vas burna situacija u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da niste iskreni. Probava vam je osjetljiva.

DEVICA

Očekuje vas kraće putovanje koje može da se pokaže kao veoma značajno za vaše polje posla. Zaneseni ste novim poznanstvima i imate utisak da ćete na ljubavnom polju uvijek imati izbora. Bez problema sa zdravljem.

VAGA

Očekuje vas generalno stabilna materijalna atmosfera. Ne biste trebali da budete zabrinuti za posao ili finansije. Emotivno stanje je bez promjena danas. Moguće je da niste zadovoljni zbog toga. Pazite na stomak.

ŠKORPIJA

Današnji dan vam nije pretjerano povoljan za posao. Lako može da vam se desi manji problem ili gubitak. Povedite računa o komunikaciji sa voljenom osobom. Vaš odnos bi mogao da postane problematičan. Moguća je vrtoglavica.

STRELAC

Pred vama je važna odluka za polje posla. Može da se kaže da na neki način sami držite ključeve svoje sreće. Mogući su veći problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako ste u braku slijedi zahlađenje. Izbjegavajte stres.

JARAC

Moguće je da vam ne prija atmosfera na poslu. Moguće su čste svađe, prepirke, ali i neke spletke vama iza leđa. Očekuje vas period u kojem će vam značiti da iskreno o svemu porazgovarate sa partnerom. Psihosomatski problemi.

VODOLIJA

Povoljan je dan za nove poslovne projekte i za promjene. Okrenite se realizaciji svojih ideja. Distancirali ste se od voljene osobe i trenutno vam to prija. Moguće je da čak razmišljate i o prekidu veze. Kičma vam je slaba tačka.

RIBE

Očekuje vas povoljan period u kojem će biti potrebno da preuzmete inicijativu oko poslovnih promjena. Odličan period za ljubav je pred vama. Susrećete se sa osobom koja vas može učiniti istinski srećnim. Promjenljiv pritisak.