Horoskop

HOROSKOP ZA 20. AVGUST 2020.

OVAN

Možete da očekujete stabilno stanje na poslovnom planu, ne biste trebali da imate bilo kakve veće brige. Zaljubljeni ste u jednu posebnu osobu prema kojoj osjećate veliku dozu privlačnosti.Mogući problemi sa glavom i očima.

BIK

Pred vama je odličan period ukoliko sarađujete sa inostranstvom, a možete da se nadate i dobroj komunikaciji sa Ribom.Osjećate se jako dobro pored voljene osobe, ako ste u braku dan je jako dobar. Prija vam više sna.

BLIZANCI

Povedite računa jer na poslovnom planu možete imati sukobe sa mlađim saradnicima ili nekom muškom osobom.Možete da se nadate lijepom odnosu sa partnerom. Čuvajte se povreda ili upalnih stanja.

RAK

Ukoliko ste na rukovodećoj poziciji možete da očekujete stabilno stanje. Ako niste, uskoro vam se otvara ta mogućnost.Osoba rođena u znaku Vage vam konstantno izmiče kada je ljubav u pitanju. Zdravlje je dobro.

LAV

Očekuje vas dobra prilika za život i rad u inostranstvu. Možete da očekujete velike i važne promjene. Naglo se hladite od osobe koju ste do juče doživljavali kao veoma blisku. Povedite računa o cirkulaciji.

DEVICA

Pred vama je poboljšanje materijalne situacije, preko dodatnog posla ili neke skrivene zarade, a možda i nasljedstva.Potajno maštate o jednoj osobi koja je ostavila poseban utisak na vas. Povedite računa o povišenom pritisku.

VAGA

Pred vama je povoljan dan za sklapanje bilo kakvog poslovnog partnerstva, imaćete sreće u tome. Možete da očekujete da će vam voljena osoba biti veoma posvećena u vašem odnosu. Pazite na svoje bubrege.

ŠKORPIJA

Veliki broj poslovnih obaveza vam ne predstavlja nikakav problem jer na vrijeme dobijate adekvatnu pomoć.Ljubavnih promjena za sada nema. Nema još novih dešavanja. Manji pad imuniteta je moguć.

STRELAC

Očekuje vas odličan dan. Ukoliko se bavite nekim poslom koji je vezan za rad sa djecom, pred vama je uspjeh.Nova veza sa osobom koja se u vašem životu pojavila sasvim spontano vam mijenja život. Bavite se sportom!

JARAC

Paralelni posao sada funkcioniše bolje nego ikada. Moguće je da razmišljate o nekim novim ulaganjima.Početak zajedničkog života sa voljenom osobom je krenuo baš onako kako ste željeli i očekivali. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Nepovoljan dan za posao vas očekuje. Moguće je da ćete imati neke probleme u komunikaciji sa saradnicima.Ukoliko želite da ostanete u dobrom odnosu sa voljenom osobom potrebno je da radite toleranciji. Problemi sa kičmom.

RIBE

Ako ste planirali putovanje u inostranstvo, bolje bi bilo da ga odložite da ne bi došlo do nekih većih komplikacija.Možete imati zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Provjerite nivo holesterola u krvi.