Horoskop

HOROSKOP ZA 16. JUL 2020.

OVAN

Niste spremni da pravite poslovne promjene. Želite da pokušate da održite dobro stanje na trenutnom poslu. Pred vama je faza u kojoj ćete težiti pomirenju sa starim partnerom. Problemi sa urogenitalnim traktom.

BIK

Možete da očekujete novu priliku za posao. Spremni ste da se maksimalno posvetite svojim ambicijama. Imate utisak da vam je ljubavno polje jako promjenljivo i niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Imunitet vam je oslabljen.

BLIZANCI

Niste zainteresovani za poslovnu ponudu koja do vas pristiže danas. Spremni ste da se posvetite višim ciljevima. Očekuju vas veliki preokreti kada je u pitanju polje ljubavi, bićete iznenađeni. Ubrzan rad srca.

RAK

Nije povoljan trenutak za promjenu posla jer biste mogli da se pokajete nakon pogrešne odluke. Moguće je da ste zbunjeni i da ćete na ljubavnom polju imati neke manje poteškoće. Grudni koš je osjetljiv.

LAV

Možete da očekujete povoljan dan za rješavanje poslovnih nesporazuma iz prošlosti. Niste raspoloženi za komunikaciju sa voljenom osobom, povlačite se i na neki način postajete ćutljivi. Sinusi su vam osjetljivi.

DEVICA

Oscilacije na poslovnom polju mogu veoma da vas opterećuju u narednom periodu. Ne volite rad pod pritiskom. Ne znate kako da se postavite u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Povećan apetit.

VAGA

Tokom današnjeg dana ćete uspjeti da ostvarite manji poslovni pomak. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom. Odlučili ste da želite prekid veze u narednom periodu. Povišen krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Očekuje vas povoljan dan. Poslovni planovi vam se odvijaju onako kako ste se nadali i očekivali. Vrijeme je da sami sa sobom definišete ljubavne ciljeve. Budite iskreni najprije prema sebi, pa onda i prema partneru. Nesanica vas muči.

STRELAC

Niste zainteresovani za poslovne prepirke i za svađe. Smatrate da stvari mogu da se riješe i mirnijim putem. Partner vam pokazuje nezadovoljstvo sa kojim vi ovaj put ne umijete baš da se izborite. Nervna napetost.

JARAC

Imate nove ideje i trudite se da pokažete svoju kreativnost kako bi vas poslovno okruženje prihvatilo. Veoma brzo mijenjate mišljenje o simpatiji i odjednom dolazi do naglog zahlađenja. Imate mnogo energije u sebi.

VODOLIJA

Vi ste spremni da date sve od sebe kako bi na poslovnom polju uspjeli da ostvarite poboljšanje. Tražite partnera kojem ćete pokazati svoja iskrena osjećanja i koji će biti spreman da prihvati vašu pravu prirodu. Izbjegavajte alkohol.

RIBE

Očekuju vas promjene po pitanju odnosa sa saradnicima. Moguće je da vam nije lako da ostvarite harmoniju na poslu. Potrudite se da više vjerujete svom partneru nego glasinama koje čujete o njemu. Potrebno vam je više sna.