Horoskop

HOROSKOP ZA 17. JUL 2020.

OVAN

Dosta stresa i tenzije nakupljate u poslovnom okruženju i nezadovoljni ste zbog toga. Pokažite otvoreno voljenoj osobi svoje namjere i ona će vam pokazati da je srećna što vas ima pored sebe. Čuvajte svoje zube.

BIK

Maksimalno ste posvećeni poslu i želite da postignete što bolje rezultate kako bi bili zaista zadovoljni. Riješili ste da preuzmete inicijativu ka početku veze sa osobom sa kojom flertujete od ranije. Ukočenost vas muči.

BLIZANCI

Nemojte da očekujete previše pomoći oko vaših poslovnih problema. Neke stvari ćete morati sami da riješite. Dolazi vam susret sa osobom koja vam je i ranije pokazivala emocije. Mogući su problemi sa bubrezima.

RAK

Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste riješili poslovne probleme koje imate. Moguće je da vam je jako teško da voljenoj osobi prepustite svu kontrolu, ali vam je sada to zaista potrebno. Smanjite unos slatkiša.

LAV

Finansijska situacija je promjenljiva kod vas, ali u budućnosti imate velike šanse za dobre promjene. Partner vam je vjeran i srećni ste kada ste zajedno. Moguće je da razmišljate o braku i zajednici. Problemi sa vrtoglavicom.

DEVICA

Pokažite da ste spremni da se maksimalno posvetite svom poslu kako bi ostvarili ciljeve koje ste sebi zacrtali. Malo ste razočarani time kako sada izgleda odnos između vas i voljene osobe. Dobro se osjećate.

VAGA

Uspjeli ste da riješite probleme i osjećate se rasterećeno. Očekuje vas jako povoljan dan za polje posla. Imate potrebu da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje. Očekuje vas romantična atmosfera. Pazite na noge.

ŠKORPIJA

Potrudite se da se držite svakodnevnih poslovnih zadataka kako biste uspjeli sve na vrijeme da riješite. Prija vam pažnja koju dobijate od suprotnog pola, ali niste još uvek spremni za novu vezu. Posjetite ljekara radi kontrole.

STRELAC

Potrudićete se da održite postojeće stanje na polju posla, jer vam to prilično odgovara. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da ima dobre i iskrene namjere prema vama. Potrebno je da unosite više tečnosti.

JARAC

Veoma ste odlučni u svojoj namjeri da ostvarite poslovni uspjeh i nećete se zaustaviti dok ne ostvarite svoje ambicije. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati prolaznu krizu u vezi. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

VODOLIJA

U sebi nosite čvrsto uvjerenje da ćete na polju posla biti uspješni i da će vam naredni period biti jako dobar. Za sada nemate veće promjene kada je u pitanju polje ljubavi. Niste ni sami spremni za promjene. Veoma ste osjetljivi danas.

RIBE

Moguće je da ne znate koja je odluka za vas najbolja i da na polju posla imate prilično neizvjesnu situaciju. Možete da očekujete da ćete se danas lepo slagati sa osobom koju volite. Potrebno vam je više sna.